News Flash:

Deputatul cu mitraliera a fost SUSPENDAT din PSD

6 Aprilie 2017
961 Vizualizari | 0 Comentarii
radulescu
Comitetul Executiv National (CExN) al PSD a decis, la Sinaia, la propunerea liderului social-democratilor, Liviu Dragnea, ca deputatul Catalin Radulescu sa fie suspendat din partid pe o perioada de sase luni, au precizat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.
Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, la Sinaia, ca in sedinta Comitetului Executiv National (CExN) de joi va propune el „autosuspendarea” din partid a deputatului Catalin Radulescu, intrucat acesta a incercat sa se autosuspende, dar „nu i-a iesit”.
„Maine (joi, n.r.) vom discuta subiectul Catalin Radulescu. A incercat sa se autosuspende, nu i-a iesit. O sa propun eu autosuspendarea lui”, le-a spus Dragnea jurnalistilor care l-au intrebat daca in CExN se va discuta si despre Radulescu.
Dragnea a declarat, insa, recent, la Resita, ca este dispus sa propuna „sanctiunea maxima” pentru Catalin Radulescu si ca „e foarte putin probabil sa mai ramana coleg”, dupa ce deputatul a afirmat ca are o mitraliera AKM pe care este pregatit s-o foloseasca.

liviu dragnea catalin radulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1300 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008502 (s)