News Flash:

DETALII SOCANTE! Soferul de 19 ani care a provocat tragedia de la Fibis a privit cum prietenii lui ardeau de vii, fara sa intervina. Un martor a povestit toata scena cutremuratoare

6 Aprilie 2017
989 Vizualizari | 0 Comentarii
timis acc
Detalii socante ies la iveala, dupa ce tanarul care a provocat accidentul de la Fibis a fost arestat preventiv. Magistratii timisoreni si-au motivat decizia de a-l pune in spatele gratiilor, iar detaliile sunt cutremuratoare. Dan Ioan Tudor si iubita lui au privit cum cei doi prieteni ai lor ard de vii, insa nu au ridicat nici macar un deget sa-i ajute. Asta desi tinerii decedati erau constienti in momentul in care au fost cuprinsi de flacari.
Dan Ioan Tudor a fost arestat preventiv de magistratii de la Judecatoria Timisoara pentru urmatoarele 30 de zile, iar in timpul sedintei detaliile accidentului au fost dezvaluite de procurorul de caz. Tanarul de 20 de ani circula cu viteza foarte mare prin localitate, spun martorii, desi masina era defecta, iar el cunostea acest lucru. A depasit un autoturism, iar apoi a pierdut controlul volanului si nenorocirea s-a petrecut.
Soferul masinii depasite a oprit in momentul in care a vazut totul si a incercat sa dea o mana de ajutor. Instanta a retinut ca „pe bancheta din spate era o femeie in partea stanga si un barbat in partea dreapta, ambele persoane fiind pline de sange, dar in viata, constiente si strigau dupa ajutor; barbatul era cuprins de flacari pe spate. Martorul a spart geamul de la portiera stanga spate si a folosit stingatorul, insa nu a reusit sa salveze persoana de sex feminin, intrucat aceasta a lesinat si a cazut peste barbatul care se afla langa ea, apoi flacarile s-au extins si autoturismul a explodat, astfel ca martorul s-a indepartat de acesta”.
In timpul in care barbatul isi risca viata pentru a-i salva pe cei doi tineri, Dan Ioan Tudor si iubita sa stateau pe marginea drumului si strigau la el sa ii scoata pe cei doi din autoturism. Nu au ridicat nici un deget sa ajute, iar apoi au fugit de la fata locului. Prietenii lor au continuat sa strige dupa ajutor inca 10 minute, iar apoi tipetele s-au oprit, a mai povestit barbatul care a asistat la toata scena. Soferul vinovat si iubita lui au plecat in momentul in care au auzit sirenele masinilor de politie. Fata s-a dus acasa, iar baiatul s-a ascuns intr-o zona izolata, in apropierea fostului CAP din localitate. Mai mult, iubita lui a povestit ca in momentul in care au fugit, Dan Ioan Tudor i-a spus ca nu se va preda si ca va pleca in Germania.
In ciuda tuturor celor petrecute in noaptea respectiva, tanarul a solicitat, prin avocat, sa nu fie arestat preventiv ci sa fie lasat in arest la domiciliu. In pledoaria sa aparatorul a sustinut versiunea lui Dan Ioan Tudor, cum ca acesta ar fi fost lovit cu pumnul si din aceasta cauza s-ar fi produs accidentul. Avocatul lui a sustinut ca atunci cand si-a revenit din soc s-a intors la locul accidentului. Daca ar fi avut intentia sa fuga ar fi avut aceasta posibilitate si nu se poate pune problema sa se sustraga de la urmarirea penala. De asemenea, aparatorul a mai povestit si ca „inculpatul a avut o atitudine sincera, a recunoscut savarsirea faptelor, a fost un eveniment socant”.
sursa: tion.ro

detalii socante fibis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004695 (s)