News Flash:

BREAKING NEWS: MASACRU in Las Vegas, la un festival de muzica! Atac ARMAT soldat cu peste 50 de morti si sute de raniti

2 Octombrie 2017
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
atac

UPDATE 13:40 Potrivit New York Times, numărul morţilor se ridică la 50 de persoane şi la peste 200 de răniţi, în atacul armat de la concertul de muzică country

UPDATE 13:21

Cântăreţul de muzică country Jason Aldean (40 ani) este în siguranţă. Acesta cânta pe scenă în momentul în care atacatorul a deschis focul, la Route 91 Harvest Festival.

UPDATE 13:04

Suspectul a fost identificat ca un bărbat alb, în vârstă de 64 de ani, scrie The Independent.

Identitatea suspectului responsabil de atacul armat din Las Vegas, în urma căruia au decedat cel puţin 20 de persoane şi alte 100 au fost rănite, a fost dezvăluită de presa internaţională.

Atacatorul ar fi fost Geary Danley, acesta ar fi acţionat singur şi se presupune că nu ar fi avut niciun fel de legături cu vreo grupare militantă.

Autorităţile au transmis că se află în căutarea unei femei numite Marilou Danley. Poliţia nu a transmis însă detalii în privinţa eventualei suspiciuni că aceasta ar fi implicată în atac, dar femeia a fost descrisă ca fiind ”un asociat” al atacatorului.

Poliţia Metropolitană din Las Vegas a precizat că suspectul, un locuitor din Las Vegas, a fost ucis de forţele de ordine.

UPDATE 12.30 Mărturia miliardarului Dan Bilzerian, după atacul armat din Las Vegas

Dan Bilzerian, supranumit ”regele Instagramului”, se afla în mijlocul oamenilor care se aflau la concertul din Las Vegas, în momentul în care un bărbat a deschis focul asupra mulţimii, miliardarul înregistrând pe telefonul mobil momentele de panică ce au urmat atacului.

Fostul jucător de poker a reuşit să se filmeze în timp ce fugea din calea gloanţelor, alături de miile de oameni care participau la concert. Bilzerian a relatat şocat că o tânără, care se afla la câţiva metri de el, a fost împuşcată în cap.

”O fată tocmai a fost împuşcată în cap, în faţa mea. E o adevărată nebunie. E timpul să-mi iau arma şi să mă întorc”, a spus Bilzerian.

UPDATE 11.30 Bilanţ în creştere: Cel puţin 20 de persoane au fost ucise şi alte cel puţin 100 sunt rănite în urma unui atac armat ce a avut loc la un hotel unde avea loc un festival de muzică din Las Vegas, potrivit Sky News. 

 

Centrul Medical Universitar a confirmat că peste 100 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Danita Cohen, purtătorul de cuvânt al centrului, a declarat că 14 persoane se află în stare gravă.

Stire initiala


Politia 
din Las Vegas a transmis luni ca un atacator inarmat s-ar afla liber in celebra zona cu cazinouri orasului si a cerut locuitorilor sa fie precauti, relateaza DPA si BBC News. Conform unei postari pe Twitter a departamentului de politie, persoana inarmata s-ar afla in apropierea cazinoului Mandalay Bay. "Cerem tuturor sa evite zona", se mai mentioneaza in postare, potrivit Agerpres.

Potrivit Reuters, un utilizator de Twitter a scris ca hotelul in care se afla cazinoul a fost inchis, in timp ce un alt utilizator, citand politia, a spus ca doi atacatori s-ar afla la etajului al 32-lea al hotelului si ar fi tras asupra unui bodyguard si asupra politiei.

UPDATE: Potrivit unor estimari provizorii, in aceste momente 24 de oameni au fost raniti si doi oameni au murit.
Stire in curs de actualizare

politia las vegas atacator inarmat celebra zona cazinouri orasului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006724 (s)