News Flash:

Beat si fara permis, un barbat din Timis s-a dat cu masina peste cap

4 Iulie 2017
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
accident darova
Toata suflarea dintr-un sat din Timis, pusa pe jar, luni seara, dupa ce o masina a ajuns cu rotile in sus, in mijlocul drumului. Oamenii statea de povesti pe marginea drumului cand au vazut ca o masina se indreapta exact spre ei.
„Eram la coltul strazii, l-am vazut cum a derapat, a facut o data stanga-dreapta dupa care a lovit podetul. M-am gandit ca isi da peste mine si am sarit pe partea cealalta a drumului”, a spus un localnic.
Totul s-a petrecut in localitatea Darova, din apropiere de Lugoj, la lasarea serii. Un barbat care bause si nici nu avea permis s-a urcat la volan, iar la un moment dat a derapat, a intrat cu masina intr-un sant si a lovit un podet, apoi s-a rasturnat cu masina in mijlocul unei intersectii.
„Un tanar de 24 de ani a condus un autoturism pe raza localitatii Darova, iar la un moment dat a pierdut cntrolul autovehiculului, a intrat in coliziune cu un cap de pod si s-a rasturnat. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca tanarul nu poseda permis de conducere pentru nicio categporie de vehicule si totodata, in urma testatii acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,89mg/l alcool pur in aerul expirat. In urma accidentului, tanarul a fost ranit si transportat la spital”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Murariu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis
Politistii i-au intocmit tanarului dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fata a poseda permis de conducere, conducerea sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare corporala din culpa.

sat timis darova lugoj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004456 (s)