News Flash:

Urmarire ca in filme, langa Timisoara. Om de afaceri italian, incercuit de mascati si incatusat!

4 Iulie 2017
1071 Vizualizari | 0 Comentarii
italian capturat
Operatiune demna de filmele de actiune, langa Timisoara. Un om de afaceri italian, cautat de trei ani, a fost urmarit in trafic, incercuit de oamenii legii, apoi incatusat.
Barbatul, cetatean italian, a fost prins in flagrant, in anii 2000, in tara sa natala, in timp ce vindea jumatate de kilogram de cocaina. Dupa acest moment, el a fost condamnat, in anul 2004, in Italia, la cinci ani de inchisoare pentru trafic de droguri.
Zece ani mai tarziu, in anul 2014, pe numele barbatului, autoritatile italiene au emis un mandat european de arestare, iar de atunci l-au tot cautat.
Italianul se ascundea in Romania, la Timisoara, unde este un prosper om de afaceri. Numai ca politistii din Timisoara, de la Compartimentul Urmariti, l-au depistat si au pus la cale capturarea acestuia.
L-au urmarit in trafic, la marginea Timisoarei, in zona localitatii Giarmata, la iesirea de pe autostrada. Masina cu care italianul se deplasa a fost oprita in trafic, incercuita, iar barbatul a fost incatusat.
Omul de afaceri italian a fost prezentat in fata procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara care au confirmat mandatul european de arestare, iar marti acesta va fi prezentat judecatorilor de la Curtea de Apel Timisoara pentru emiterea mandatului de arestare preventiva. Urmeaza apoi procedurile de extradare.

Sursa: opiniatimisoarei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004904 (s)