News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

19 Ianuarie 2018
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop21 1

Horoscop 19 ianuarie 2018. Scorpionii cauta vinovati, in anturajul apropiat, pentru tot ce nu functioneaza cum trebuie.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Berbec

Va trebui sa fii foarte atent la mesajele pe care ti le transmit prietenii, mai ales in cazul in care le prezinti unele dintre problemele tale si ei vin cu idei, propuneri sau solutii.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Taur

Poti ramane in relatii bune cu superiorii, pastrandu-ti, in acelasi timp, si demnitatea intacta. Este suficient sa te detasezi putin de probleme si sa intelegi ca esti mai mult decat functia pe care o detii sau meseria pe care o practici.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Gemeni

Ai acces la persoane care te apreciaza, iar asta e bine pentru tine. Ca sa poti profita de sansa aceasta, e necesar sa nu strici totul cu pretentii exagerate.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Rac

Gandul bun este astazi mai timid, sta cuminte intr-un colt, asteptand sa il descoperi. Este suficient sa iti asiguri cateva momente de liniste interioara, ca sa il gasesti…

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Leu

Daca nu te extinzi prea mult cu dorintele si solicitarile personale, vei avea timp si energie ca sa observi si ce ai de facut pentru ca relatiile de parteneriat sa mearga mai bine.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Fecioara

Te poti trezi cu un conflict interior acut intre obligatiile de munca si obligatiile fata de cei dragi. Stii ce trebuie sa alegi si o poti face si fara un stres atat de mare.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Balanta

Ai impresia ca relatiile cu cei dragi ar trebui sa functioneze de la sine si asa si este, dar numai in masura in care investesti atentie, timp sau alte resurse proprii.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Scorpion

Esti tentat sa cauti in anturajul apropiat vinovati pentru tot ceea ce nu functioneaza cum trebuie. Din pacate, nu iti foloseste la nimic acest lucru.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Sagetator

Esti interesat de o mai buna administrare a resurselor personale, o mai buna cheltuire a acestora. Este un lucru bun, dar trebuie sa tii cont de faptul ca nu se poate face peste noapte.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Capricorn

Ai impresia ca ai pierdut o ocazie pretioasa de a pune la punct un apropiat, de a-i arata care ii este locul, dar nu faci decat sa iti pierzi timpul cu astfel de ganduri.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Varsator

Exista ceva neplacut in multimea responsabilitatilor pe care ti le-ai asumat si ai vrea sa scapi de unele dintre ele, acelea care sunt mai stresante.

Horoscop 19 ianuarie 2018 – Pesti

Vei avea ocazia sa vezi, in scurt timp, ca realizarea cea mai importanta a momentului este faptul ca iti poti evalua corect situatia, ca vezi clar cine sunt cei care fac parte cu adevarat din viata ta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1375 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005451 (s)