News Flash:

Metoda de epilare definitiva cu cartofi - Acasa, rapid si eficient

16 Ianuarie 2018
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
epilare faciala

Parul facial este motivul catorva ore bune petrecute cu penseta in mana sau la salon. Daca visezi sa te epilezi definitiv, poti s-o faci acasa, fara tratament profesional. Multe dintre tratamentele care sunt disponibile pe piata costa mult fara a da rezultate palpabile. Parul insa poate fi indepartat prin masti naturale cere nu vor provoca iritatii.

Ai nevoie de:

3 cartofi

linte rosie pasata

4 linguri zeama de lamaie

1 lingura de miere

Ce trebuie sa faci:
Stoarce sucul a 3 cartofi intr-un vas si amesteca-l cu o linte rosie pasata. Lasa amestecul sa stea peste noapte, iar a doua zi adauga patru linguri de zeama de lamaie si o lingura de miere. Amesteca pana ce mixtura se omogenizeaza si intinde pe fata. Dupa usacre, indeparteaza stratul cu blandete pentru a evita ranile.

5 sfaturi pentru a reduce iritatiile post-epilare

Inainte de epilare, exfoliaza usor pielea pentru a scapa de celulele moarte de la suprafata pielii si pentru a rezolva problema firelor de par crescute sub piele. In acest fel, vei reduce sansele de aparitie a foliculitei.

Aplica gheata pe piele, imediat dupa epilare. Gheata va contribui la reducerea disconfortului provocat de smulgerea firelor de par si va reduce roseata.

Maseaza-ti zonele proaspat epilate cu ulei din arbore de ceai (tea-trea oil). Extras dintr-un arbore australian, acest ulei ajuta la reducerea inflamatiilor si la vindecarea ranilor deoarece are proprietati puternic antiseptice.

Evita sa faci dusuri sau bai ferbinti dupa ce te epilezi cu ceara. Pielea are nevoie de timp ca sa isi revina si este recomandat sa astepti cateva ore inainte de a intra la dus, deoarece apa fierbinte poate irita pielea. De asemenea, si apa sarata are un efect iritant, asa ca nu te grabi sa faci o baie in mare.

Nu te epila in timpul menstruatiei. Din cauze hormonale, in aceasta perioada esti predispusa la iritatii, iar vindecarea lor poate dura mai mult decat in mod normal. Daca totusi nu ai incotro si nu poti amana momentul, o lotiune cu aloe vera te va ajuta sa calmezi iritatia de dupa epilare.

preluat de pe kfetele si totuldespremame


parul facial 3 cartofi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006521 (s)