News Flash:

11 adevaruri crunte, care desi n-o sa-ti placa, ar fi mai bine sa le stii

29 Iunie 2018
903 Vizualizari | 0 Comentarii
sef3

1. Cu totii avem aceleasi probleme

S-ar putea sa crezi ca viata ta este de rahat, dar sa nu crezi ca esti unicul. Divort, deces al unei persoane dragi, refuz sau concediere – cu aceste probleme se confrunta multa lume. Inceteaza sa te mai jelesti. Problemele tale sunt doar un proces prin care trebuie sa treci.

2. Nu ai nevoie de experienta – niciodata

Multa lume renunta la jobul visurilor pentru ca in anunt scrie „Experienta in domeniu de cel putin 5 ani este obligatorie”. Aceasta fraza face parte din sablonul unui anunt de angajare si contribuie la eliminarea candidatilor, care nu sunt capabili sa treaca de bariere.

Tine minte: uneori cea mai buna experienta este lipsa de experienta si o gandire stralucita.

3. Cu totii o sa ne confruntam cu pierderea persoanelor dragi – fii gata pentru asta

Acest final este inevitabil, de aceea incearca sa petreci cat mai mult timp cu cei apropiati.

4. Plangerile sunt o pierdere de timp

Plangerile sunt o boala contagioasa, care ii determina pe cei din jur sa stea la distanta. Ele te fac sa stagnezi, in loc sa mergi spre scopurile tale.

5. Parerea celorlati nu conteaza

In majoritatea cazurilor, cei care te vorbesc de rau sunt niste ratati, care isi proiecteaza pe tine propriile dorinte, necesitati si esecuri. Ei aleg sa traiasca viata in locul tau, pentru ca propria lor viata este de rahat.

6. Nu ai nevoie de studii sau permisiune – ele sunt optionale
Pentru a obtine ceea ce vrei nu ai nevoie neaparat de studii si nici de aprobarea cuiva. Exista multe metode de autodezvoltare, care nu costa niciun ban.

7. Nimanui nu-i plac regretele

Studiile au aratat ca ultimele ganduri inainte de moarte se refera la regretele a ceea ce nu s-a facut. Incepe o viata fara regrete, fa ceea ce-ti place.

8. Viata este plina de suferinte, pe care trebuie sa le accepti

Intr-o oarecare masura, viata este o tortura. Dar nu uita ca suferintele sunt o parte din lupta, ce ne ajuta sa realizam lucruri uimitoare.

9. Inceteaza sa-ti mai irosesti timpul

Timpul pe care il irosesti pe actiuni inutile, ai putea sa-l folosesti, realizand lucruri frumoase. Nu mai spune ca nu-ti ajunge timp sa faci sport, sa scrii articole sau sa compui muzica. Tu ai la fel de mult timp ca si mine.

10. Recunostinta este o superputere!

Dupa ce am inceput sa tin un jurnal al recunostintei, eu am invatat sa vad mai mult bine in lume. Recunostinta este capacitatea de a mentine in cap echilibrul dintre negativ si pozitiv.

11. Noi cu totii vom muri. Final.
Timpul trece. Citeste acest articol si incepe sa faci ceva cu adevarat important. Inspira-i pe cei din jur, ai grija de familie si impaca-te cu gandul ca intr-o zi va trebui sa-ti ei ramas bun de la aceasta lume.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005728 (s)