News Flash:

De ce unii oameni sunt rasfatati de soarta, iar altii nu? Răspunsul il gasesti in aceste 10 citate ale unui renumit parapsiholog

28 Iunie 2018
1238 Vizualizari | 0 Comentarii
oameni

De ce unii oameni sunt fericiti, plini de viata si de forte, iar altii sunt bolnavi si deprimati. Unii sunt rasfatati de soarta, iar altii au numai nenorociri. care este secretul fericirii, sanatatii si longetivitatii?

Autorul cartii „Diagnosticarea karmei” parapsihologul S. Lazarev face cititorul sa inteleaga calea sa spirituala si ofera raspunsuri la aceste intrebari dificile. Cazurile interesante descrise de catre autor si explicatiile aduse merita cea mai mare atentie.

”Diagnosticarea karmei” – 10 citate

1. Poti schimba cu adevarat situatia din jurul tau, doar schimbandu-te pe tine. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci – e sa scapi de dorinta de a controla situatia. Sa intelegi ca situatia in lucruri mici lucreaza impotriva ta, iar in cele importante e de partea ta.

2. Inainte nu intelegeam de ce exista aceasta regula, care interzice lectura in timpul mesei.

Se pare ca mancarea si cartea, in fata televizorului, discutand despre politica si problemele familiale pot trauma sufletul omului, pentru ca atunci cand mancam informatia ajunge usor in subconstient.

3. Orice boala, fie ea o dereglare la nivelul organelor sau de ordin functional, incetineste dezvoltarea agresivitatii in suflet.

4. Vrei sa-ti dau un sfat cum sa fii sanatos si sa traiesti mult? Niciodata, nimanui, nu-i inainta pretentii. Nici fata de soarta, nici fata de Dumnezeu, nici trecutului, nici oamenilor.

La exterior comporta-te cum doresti, insa in interior – orice pretentie este un program de distrugere fata de cel caruia il inaintezi. Celula nu poate inainta pretentii organismului, pe baza intereselor personale.

Nu poate, pentru ca acesta este programul de descompunere a organismului. O astfel de celula este respinsa, se imbolnaveste.
5. In viata de zi cu zi ne permitem sa vorbim rau despre oameni, despre noi, despre destinul nostru. Se pare ca acest obicei ii distruge omului…dintii.

6. Subconstient, intotdeauna il suparam pe cel, care ulterior prin comportamentul sau, ne ofenseaza pe noi.

7. Incepe de la senzatia ca in orice clipa tot ce este in jurul tau poate disparea, ca persoana iubita in orice clipa te poate trada, te poate parasi, ofensa sau deceda. Ca in orice clipa poti muri si tu.

Atunci, putin cate putin pretentiile vor disparea, iar iubirea va ramane. Sentimentul tau de iubire nu trebuie sa depinda de nimic.

8. Orice metoda de tratament, care nu se bazeaza pe dezvoltarea spirituala a omului – duce la degradare.

9. Prin intermediul constiintei, logicii, reprosurilor si cerintelor este ireal sa educi oamenii. Simtiti o neputinta interioara absoluta. Aruncati totul, cu exceptia iubirii.

10. Daca cineva manifesta agresivitate fata de mine, inseamna ca in sufletul meu exista un program analogic. Eu il indepartez si atacul inceteaza automat. Orice forma de agresiune este imposibila, daca in sufletul meu nu esista un program analogic.


subconstient degradare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006672 (s)