News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

29 Iunie 2018
772 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala 1

Horoscop 29 iunie 2018. Azi este un moment unic in timp, cand liniile dintre fictiune si realitate se ating. Este posibil ca astazi, daca iti doresti foarte tare si sincer ceva, chiar sa se intample. Incercati sa nu pierdeti magia pozitiva a zilei, folositi-o la sarcinile care reprezinta o prioritate pentru dumneavoastra. Nu va opriti din visat si nu va indoiti de faptul ca manifestarea dorintelor este posibila. Scepticismul este categoric interzis astazi.

Horoscop 29 iunie 2018 Berbec
Berbecul isi va aminti aceasta vineri drept ziua in care se intoarce cu adevarat la unul dintre hobby-urile lor. Avand asigurat ajutorul de la o persoana deosebit de inteleapta, un frate mai mare care va iubeste enorm, puteti obtine repede toate elementele necesare pentru acest hobby. Va va aduce atata placere ca veti dori sa radeti cu incantare. Acest entuziasm nu va anula totusi, un conflict cu partenerul de viata. Dupa ce afla ce investitie a fost facuta pe acest hobby, vor incepe sa bazaie, spunand ca un adult cu mintea la cap nu ar face niciodata asa ceva. Nu ascultati criticile, este timpul sa straluciti.

Horoscop 29 iunie 2018 Taur
Taurul astazi nu trebuie sa-si deschida portofelul atunci cand vede un obiect impresionant, care straluceste apetisant. Exista riscul de a fi doar un fals, pe care il poate recunoaste orice persoana care intelege istoria acestui brand. Se pare ca riscati sa risipiti bugetul familiei pe acest lucru pseudo-marcat. Este mai bine sa faceti o economie, deoarece pentru a avea un cont bancar mare este mai bine decat a nu-l avea deloc sau a-l risipi de te miri ce.

Horoscop 29 iunie 2018 Gemeni
Pentru Gemeni, principala problema a acestei zile va fi lipsa de finante. Decideti sa faceti o achizitie foarte mare, dar suma pe care ati putea sa o economisiti nu este suficienta pentru a realiza aceste dorinte. Veti refuza ideea de a face cumpararea pe credit si nu veti imprumuta bani de la una dintre rudele dvs. Deci, decideti sa intarziati usor aceasta achizitie, pana cand aveti suma la dispozitia dumneavoastra. O decizie extrem de inteligenta, pentru care ar trebui sa va felicitati singura, daca n-o face nimeni.

Horoscop 29 iunie 2018 Rac
Racul astazi va fi caracterizat de stari neprofesionale. Abia asteptati pana se termina ultima zi a saptamanii pentru a va rasfata vesela si neingradita. Totusi, partea vietii pe care sunteti destinata sa o traiti azi va deveni intr-adevar o nebunie. Veti fi alaturi de niste persoane foarte importante, care se vor arata extrem de interesate de tine. Avand in vedere ca nu poti fi catalogata tocmai lipsita de frumusete fizica, este posibil ca aceste persoane sa fie interesate mai mult in aspectul tau fizic decat in ce idei ai in cap. Manevreaza obiectul problemei cu atentie si rabdare.

Horoscop 29 iunie 2018 Leu
29 iunie 2018 va aduce Leilor o dezamagire in dragoste. Veti afla ca iubitul dvs. sa intalnit cu altcineva. Este un moment bun sa faceti o introspectie si sa va intoarceti comportamentul pe fiecare parte. Analiza personala va scoate la iveala faptul ca ati fost o partenera foarte mofturoasa si anumite lucruri pe care iubitul tau le-a vrut de la tine nu le-a primit din simpla si pura ta ambitie sa joci "greu de cucerit". Baiatul a obosit sa mai tot spere si sa astepte de la tine dovezi pasionale de afectiune. Se pare ca propria ta inaccesibilitate l-a impins in bratele altcuiva. Nu e prea tarziu sa-i arati ce poti, daca-ti place mult de el.

Horoscop 29 iunie 2018 Fecioara
Fecioara astazi va trebui sa ramana tarziu la locul de munca. Folosind mult efort, vei salva tot weekend-ul. Din pacate, unul dintre colegii dvs. nu va fi disponibil din cauza unei probleme, iar prin povestea lui trista veti intelege mult. Nu doriti ca o persoana care v-a ajutat de mai multe ori sa lucreze greu in weekend, asa ca le faceti viata mai usoara. Acest impuls nobil va fi apreciat de fiecare dintre colegii dvs. si toti va vor arata un respect deosebit.

Horoscop 29 iunie 2018 Balanta
Balanta nu are nevoie astazi sa piarda timp si energie pe scandaluri cu rudele mai in varsta. Din cauza diferentei mari de varsta, inca nu inteleg de ce planurile tale creative sunt atat de importante pentru tine. Unul dintre parintii dvs. va incepe sa va ingrijoreze sincer, vazand in ideile dvs. semne de comportament criminal. Printre rudele tale sunt cei care te numesc aventurier iresponsabil. Daca este atat de important sa continuati cu aceste idei, explicati-le familiei dupa ce au fost implementate, nu inainte.

Horoscop 29 iunie 2018 Scorpion
Scorpionii astazi vor face o greseala in sfera atasamentelor lor personale. Aveti de ales intre doi concurenti pentru inima si mana ta si vei alege o persoana cu multe deficiente. Nu veti observa acest lucru, deoarece pasiunea va orbeste si va priveaza de capacitatea de a gandi. In acelasi timp,vei pierde un admirator cu adevarat demn de tine. El va pleca si nu veti trece niciodata timp cu ei. Mare atentie, doar pentru ca arata bine si zambeste frumos nu inseamna ca trebuie sa i te oferi pe tava.

Horoscop 29 iunie 2018 Sagetator
Sagetatorul astazi va fi acuzat de un comportament frivol cu ​​persoane de sex opus. Flirtand cu mai multi colegi, va veti distrage atentia de experientele dureroase din ultima vreme. Citind mesajele pe care partenerul dvs. de relatii le-a pastrat in telefon de la o fosta iubita, veti avea o grava trauma emotionala, dar flirtul frivol este putin probabil sa va ajute. Pentru a scapa de o rana in inima voastra, ajuta sa discutati cu o persoana care are o mare experienta de viata.

Horoscop 29 iunie 2018 Capricorn
Capricornii isi vor petrece ziua 29 iunie 2018 exersand tipul de odihna preferat. Ziua de azi o veti avea libera. Este posibil ca seful dvs. sa va ofere acest timp liber, pentru a va incuraja eforturile mari in unele probleme viitoare complicate. Oricum, poti sa te duci imediat in vacanta, in timp ce toti ceilalti vor lucra. Acordati aceasta zi numai dvs. si intretinerii sanatatii. In cazul in care cel mai bun timp de petrecere a timpului liber pentru tine visarea, nu interfera cu scufundarile intr-o fantezie dulce cu persoana pe care o doresti langa tine tot timpul.

Horoscop 29 iunie 2018 Varsator
Aceasta vineri va lasa Varsatorul cu un gust placut. Astazi veti intalni o persoana care va picta lumea ta cu cele mai stralucitoare culori. Ea va va oferi pasiune si dragoste, nopti nedormite si zile pline de activitati comune. Dar acestea se vor intampla mai tarziu. Pentru moment, se pare ca este cea mai obisnuita intalnire. Ochii vi se intersecteaza in multime si imediat dupa aceea timpul se opreste complet pentru voi doi.

Horoscop 29 iunie 2018 Pesti
Pestii pe 29 iunie nu ar trebui sa se grabeasca atunci cand isi desfasoara proiectul actual. Mai bine ar trebui sa petreceti mai mult timp, vineri si in weekend, daca este necesar, decat sa ascultati critici furioase de la seful tau. Mai mult, managerul, obosit de intarzierile constante ale muncii tale, se gandeste sa te elibereze. Prin urmare, arata maxim de efort si expertiza la finalizarea acestui proiect. Altfel, vei ramane sigur fara job.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007244 (s)