News Flash:

Dragnea: Remanierile guvernamentale nu le fac unii colegi de-ai nostri la televizor sau prin cafenea

26 Martie 2018
838 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01

Remanierile guvernamentale nu se fac de catre unii lideri social-democrati ”la televizor sau prin cafenele”, a declarat luni presedintele PSD, Liviu Dragnea, el indemnandu-l pe secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, sa faca remanieri ”in guvernul dumnealui”.
”Remanierile guvernamentale nu le fac unii colegi de-ai nostri la televizor sau prin cafenea. Nu s-a discutat despre nicio remaniere guvernamentala, nici cu cu d-na prim ministru, nici eu cu dl. Tariceanu, nici dl Tariceanu cu d-na prim ministru, nici in partid n-am discutat din cate am auzit nici in ALDE. Deci asta e un fake news. L-am vazut pe dl Codrin Stefanescu care spunea ca sigur va fi o remaniere guvernamentala. Poate in guvernul dumnealui, dar in guvernul asta nu”, a declarat Liviu Dragnea dupa sedinta BPN al PSD.

El a mai spus ca nu ministrii sunt vizati de evaluare, ci indeplinirea programului de guvernare.

”Nu facem evaluarea guvernului, nu facem evaluarea ministrilor, facem evaluarea indeplinirii programului de guvernare. Premierul o face in permanenta. Ramane ca in coalitie sa decidem cand facem o prima discutie despre acest lucru”, a precizat Dragnea.
De asemenea, presedintele PSD a anuntat ca s-a stabilit ca vicepresedintii partidului sa prezinte periodic o informare despre proiectele regionale pe care le au.

”S-a stabilit cu vicepresedintii care au prezentat o minima informare cu privire la ceea ce au facut in saptamana precedenta in regiunea respectiva si vor transmite periodic proiectele atat politice cat si publice care sunt solicitate din regiunea respectiva urmand ca dna prim ministru sa stabileasca care este procedura si maniera in care proiectele care in de guvern sa fie rezolvate", a aratat presedintele Camerei.

Nu in ultimul rand, BPN al PSD l-a desemnat pe Dumitru Buzatu, liderul organizatiei Vaslui a partidului, ca reprezentant al social-democratilor pentru relatia cu Republica Moldova.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008221 (s)