News Flash:

Se întrerupe apa rece în zona de sud a Timișoarei

16 Decembrie 2020
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
apa robinet

Societatea Aquatim a anunțat că va fi nevoită să întrerupă furnizarea apei reci în două zone din partea de sud a orașului.

Joi, 17 decembrie 2020, între orele 9-15, se va executa o cuplare de conductă pe str. Mareșal C-tin Prezan colt cu Victor Gaga. Lucrarea face parte din proiectul de modernizare a străzilor Mareșal C-tin Prezan – Bv. Sudului.

Din cauza lucrărilor vor rămâne fără apă potabilă consumatorii de pe străzile Victor Gaga, Intrarea Vega, Uranus (între Oglinzilor și Mareșal C-tin Prezan), Sudului (între Oglinzilor și Mareșal C-tin Prezan), Eduard Benes, Eduard Pamfil, Aida, Traviata și Oglinzilor.

Totodată, vineri, 18 decembrie 2020, între orele 9-15, se va executa o cuplare de conductă la intersecția străzilor Bv. Sudului cu Sirius. Lucrarea face parte din proiectul de modernizare pentru Bv. Sudului. Lucrările vor afecta locuitorii de pe străzile Sirius, Arenei, Martir Andrei Istvan, Bv. Sudului, Uranus și Cristalului.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să își asigure o rezervă de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005911 (s)