News Flash:

Doua puncte de vaccinare la evenimentul „Strazi pentru comunitate”, in weekend

23 Iulie 2021
499 Vizualizari | 0 Comentarii
punct vaccinare

Doua puncte de vaccinare vor fi disponibile in zilele de weekend la evenimentul „Strazi pentru comunitate”. Se vor folosi serurile Pfizer si Johnson&Johnson.

In acest weekend, in zilele de 24 si 25 iulie, in Timisoara se desfasoara evenimentul „Strazi pentru comunitate”, un proiect pentru pietoni si biciclisti, unde mai multe artere din zona centrala vor deveni pietonale. Tot in aceste zile se amenajeaza doua puncte de vaccinare, in parcarea Modex (sambata) si pe strada Gherghe Lazar, langa Spitalul Militar (duminica).

„Avand in vedere numarul mare de cetateni asteptati pe strazi, a mai fost gandit un loc special pentru a marca evenimentul Sante Cafe care va fi amplasat sambata, 24 iulie, in parcarea Modex, iar duminica, 25 iulie, pe strada Gheorghe Lazar, in proximitatea Spitalului Militar, in zona pietonala. Echipele mobile de vaccinare se vor afla in locatiile mai sus mentionate, in ambele zile, in intervalul 11:00 -23:00 pentru a va oferi informatii despre imunizare si pentru a administra, doritorilor, vaccinul”, transmite prefectul Timisului Zoltan Nemeth.

Serurile disponibile sunt Pfizer si Johnson & Johnson.

Reprezentantii Casei de Cultura Timisoara au programat mai multe actiuni weekendul acesta in cadrul evenimentului „Strazi pentru comunitate”. Vor fi curse de biciclete si alergare, ateliere si demonstratii sportive, expozitii de materiale sportive si mijloace alternative de deplasare, concerte sau proiectii de filme. Traficul rutier va fi restrictionat, in cooperare cu Politia Rutiera. Detalii, AICI.

Proiectul „Strazi pentru comunitate” face parte din Agenda culturala pe anul 2021. Pentru acest proiect pilot s-au pus deoparte 250.000 de lei, echivalentul a putin peste 50.000 de euro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006488 (s)