News Flash:

Microbuz plin cu migranti oprit in trafic, intr-o localitate din Timis

22 Iulie 2021
476 Vizualizari | 0 Comentarii
politia frontiera

Transport de migranti oprit de politistii de frontiera timiseni. Oamenii legii au oprit in trafic un microbuz condus de un roman, iar in interior au descoperit 19 migranti. Calatorii au trecut frontiera pe jos, din Serbia, si au fost preluati de soferul microbuzului.


Politistii de frontiera au observat microbuzul in trafic, miercuri, in jurul orei 5, in Denta. L-au oprit pe sofer, un roman de 32 de ani, iar in interiorul mijlocului de transport au gasit 19 straini. Niciunul dintre calatori nu avea documente de identitate, iar politistii de frontiera i-au dus la sediu pentru verificari.

„In cadrul verificarilor preliminare, s-a stabilit faptul ca pasagerii sunt cetateni din Turcia si Afganistan, toti barbati, cu varste cuprinse intre 16 si 32 de ani. De asemenea, in cadrul verificarilor, persoanele in cauza au declarat ca au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania pe jos, fiind preluate de catre cetateanul roman din apropierea granitei cu statul vecin. Cetatenii straini au mai declarat ca au recurs la aceasta metoda intrucat intentionau sa ajunga in vestul Europei, insa nu detineau documente legale”, transmit politistii de frontiera timiseni.

Oamenii legii fac acum cercetari pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat, dar si pentru trafic de migranti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004686 (s)