News Flash:

VIDEO SOCANT - MASACRUL de la Nisa s-a repetat in America! Zeci de raniti dupa ce un camion a intrat in multime, la New Orleans

26 Februarie 2017
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
atacator america
Cel putin 28 de persoane au fost ranite dupa ce un vehicul a intrat in multimea care asista la o parada desfasurata in orasul american New Orleans, a anuntat Politia, care a adaugat ca un suspect a fost retinut in acest caz, soferul vehiculului aparent fiind in stare de ebrietate, relateaza AP.
Jeff Elder, directorul serviciului de urgente al orasului a declarat ca 21 de persoane au fost spitalizate in urma incidentului, cinci fiind in stare grava. Sapte oameni au refuzat sa fie internati.
Michael Harrison, seful Departamentul de Politie din New Orleans, a declarat ca suspectul este anchetat pentru ca ar fi condus in stare de ebrietate, insa nu exclus in mod categoric ipoteza unui act terorist, spunand doar ca pare sa fie un caz de conducere a unui vehicul in stare de ebrietate.

Printre răniţi se află inclusiv copii în vârstă de 3-4 ani, a mai precizat Elder, dar şi un ofiţer de poliţie.

Incidentul s-a produs în una dintre cele mai aglomerate nopţi ale evenimentului Mardi Gras, cu mii de persoane asistând la parada care s-a desfăşurat pe străzile oraşului New Orleans.

Un martor ocular a declarat pentru presă că şoferul camionetei părea să nu fie conştinent de ceea ce tocmai făcuse.

Presa a publicat şi fotografia atacatorului. 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1406 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008048 (s)