News Flash:

Tara in care ANANASUL va fi interzis in pizza!

24 Februarie 2017
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
pizza ananas ev
Presedintele Islandei ar vrea sa interzica anansul ca topping pentru pizza. Guðni Th. Jóhannesson spune ca daca ar putea ar da chiar o lege in acest sens.
Jóhannesson a facut controversatul comentariu in cadrul unei intalniri cu elevii unei scoli, in Akureyri, potrivit revistei Iceland.
Unul dintre tineri l-a intrebat pe presedinte care este parerea sa despre folosirea anansului in pizza, noteaza Visier. Acesta i-a raspuns ca se opune ferm. Mai tarziu, a clarificat mesajul transmis, spunand ca nu uraste ananasul, ci doar folosirea lui ca topping pentru pizza.
Pizza cu topping de ananas este originara din Ontario, potrivit Atlas Obscura. In 1962, Sam Panopoulos, proprietarului unui restaurant, a decis sa amestece ananasul la cutie cu sunca, intr-o placinta, pentru a vedea ce gust obtine.  "Oamenii au spus: ‘Esti nebun sa faci asta’", a declarat Panopoulos. Dar, spre surprinderea tuturor, preparatul a devenit unul de succes. 
Atitudinea lui Jóhannesson fata de ananas a gasit insa simpatie din partea unor bucatari precum Giacomo Pizzigoni, care detine pizzeria Ambrogio15 din San Diego.
"Cred cu tarie ca bucatarii trebuie sa aiba libertatea sa experimenteze, dar ananasul este ingrozitor ca topping pentru pizza", a declarat el pentru HuffPost. "Este foarte dulce, dar mai rau de atat, este pus peste sosul de rosii, care nu se potriveste deloc cu ingredientele dulci."
Steve Green, cel care scoate pe piata PMQ, o revista de specialitate in industria pizza, nu intelege insa de ce anansul a devenit o problema pentru presedintele Islandei. 
"Sa fii contra pizzei cu ananas este ca si cum ai fi contra lui Mos Craciun", a declarat el pentru Huffington Post. 

presedintele islandei anansul topping pizza
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004663 (s)