News Flash:

Zeci de irakieni, intre care cinci copii, prinsi la Frontiera Oravita dupa ce au intrat in tara din Serbia

24 Februarie 2017
917 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Politistii de frontiera de la Oravita au depistat 28 de cetateni irakieni, intre care si cinci copii, care au intrat ilegal in Romania din Serbia, oamenii declarand ca voiau sa ajunga intr-o tara din vestul Europei.
Migrantii au fost descoperiti joi, in jurul orei 15.30, de catre politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oravita - ITPF Timisoara, pe directia localitatii de frontiera Gradinari, judetul Caras-Severin, in timp ce se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii, potrivit unui comunicat de vineri al Politiei de Frontiera.
Oamenii au fost condusi la sediul Politiei de Frontiera Oravita pentru cercetari.
”In cadrul verificarilor preliminare s-a stabilit ca cei in cauza sunt cetateni irakieni, 16 barbati, 7 femei si 5 minori, cu varste cuprinse intre 1 an si 40 de ani, care nu aveau documente asupra lor. Acestia au declarat ca au trecut frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge in tari din vestul Europei”, se arata in comunicat, scrie news.ro.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate masurile legale care se impun.

oravita serbia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008509 (s)