News Flash:

Un pompier de la ISU Timis a salvat un batran in timpul liber

5 Iunie 2016
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
pompier timis2
Pompierii au vocatie de salvatori, indiferent ca se lupta cu focul, cu apa ori cu intamplarile de zi cu zi. Aflat in timpul liber in Timisoara, la intersectia dintre strada Maresal Alexandru Averescu si Calea Martirilor, in data de 23.05.2016, in jurul orei 18.15, plutonier major Albu Florin a observat un grup de persoane si un batran asezat in pozitie laterala. Fiind paramedic SMURD, pompierul s-a deplasat langa persoana, a verificat respiratia, pulsul si, intrucat nu le avea, a inceput manevrele de resuscitare cardio pulmonara. Dupa doua minute, pulsul batranului a revenit si a inceput sa respire, insa au fost continuate manevrele salvatoare de viata pana la sosirea ambulantei SAJ. Dupa aproximativ 5 minute a fost predat, cu puls, serviciului judetean de ambulanta, scrie ziuadevest.ro.
In data de 01.06.2016 subofiterul s-a deplasat la spital pentru a se interesa de starea persoanei. Aceasta este in stare stabila, urmand a fi externata in zilele ce urmeaza.
    Pentru profesionalismul si modul exemplar in care a actionat, plutonierul major Albu Florin a fost felicitat de conducerea ISU Timis.

timisoara isu timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006217 (s)