News Flash:

Copiii politicienilor, "arme electorale" de 1 iunie

1 Iunie 2016
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
copii
Politicienii s-au folosit de ziua de 1 iunie ca de un prilej perfect sa se afiseze in public impreuna cu copiii, implicandu-i pe acestia in actiunile electorale.
Candidatul PSD-UNPR la Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, si-a adus baietii la o actiune electorala in Parcul Sebastian din sectorul 5.
''Sunt impreuna cu David Petru si Zian Mihail, copilasii mei, pentru ca e 1 iunie – e sarbatoare pentru totii copiii'', a spus Gabriela Firea, intr-o filmare postata pe contul sau de Facebook. Gabriela Firea nu a uitat insa ca este in campanie electorala, fiind insotita de candidatul social-democrat la Primaria sectorului 5, deputatul Daniel Florea, venit si el cu sotia si copiii.
Ziua de 1 iunie a fost marcata si de copresedintele PNL, Alina Gorghiu, devenita de curand mama. Ea a postat o fotografie in care il tine in brate pe fiul sau, Noah, insotita de textul ''La multi ani, gamalia mea! La multi ani tuturor copiilor!''. Ea a declarat intr-o conferinta de presa ulterioara ca ''toata lumea de 1 iunie vine cu mesaje calde, placute, legate de copii si de cat de mult ne dorim ca ei sa traiasca fericiti intr-o Romanie frumoasa'', dar ca statul roman nu a avut niciodata si nu are o strategie in privinta cresterii natalitatii.
La randul sau, copresedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a postat pe Facebook un videoclip de campanie pentru partidul pe care il conduce in care protagonist este unul dintre baietii sai.
Nici Marian Vanghelie, candidat PDS la Primaria Sectorului 5, nu a omis sa se afiseze alaturi de copiii sai.
''Pentru mine, copiii mei sunt cel mai important lucru de pe lume si reprezinta adevarata mea realizare. Stiu ce inseamna sa fii un parinte care face tot ce poate in folosul copiilor lui, dar mai stiu si ce inseamna sa fii un copil care traieste si se dezvolta fara sa aiba conditiile minime de trai si invatatura. De aceea, copiii din Sectorul 5 au fost si raman primii pe lista mea de prioritati ca primar. (…) La multi ani, copii! Sa fiti primii, mereu!'', a scris Vanghelie pe Facebook, publicand doua fotografii in care apare alaturi de copiii sai.
O postare a avut si candidatul liberal la Primaria Generala a Capitalei, Catalin Predoiu, postand o fotografie cu o fetita care sufla intr-o papadie, pe care scrie: ''La multi ani copiilor, mici si mari, cu gandul la o lume mai buna pentru ei''.
Unii politicieni s-au ''folosit'' de copiii colegilor de partid.
''Astazi este ziua ei! Undeva in Romania, tatal ei candideaza pentru functia de primar. Adevaratul motiv pentru care candideaza nu are legatura cu politica, are legatura doar cu ea. De ziua ei, de 1 iunie, in fiecare zi a anului, tatal ei nu ii vrea decat binele. Si pentru asta ar face orice, inclusiv sa candideze in alegeri. Astazi este 1 iunie, este Ziua Copilului! Va propun tuturor sa lasam politica deoparte, macar pentru o zi, ca sa petrecem timpul alaturi de copiii nostri! De maine continuam sa muncim pentru ei si sa luam orice decizie cu gandul la ei'', a postat presedintele UNPR, Valeriu Steriu, pe Facebook, alaturi de o fotografie in care tine in brate o fetita.
Si liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat un mesaj politic de 1 Iunie. ''Astazi, de Ziua Internationala a Copilului, sa ne gandim ca niciodata nu am facut suficient pentru a-i ajuta pe copiii saraci, mai ales de la periferiile oraselor si din mediul rural. Numai cand acesti copii vor avea o sansa egala la viata si la invatatura vom putea spune ca viitorul nostru este asigurat'', a scris el pe Facebook.
La randul sau, deputatul Remus Cernea le-a urat copiilor ''sa isi mentina vie curiozitatea, sa isi formeze o gandire rationala si un spirit critic de natura sa ii fereasca pe cat posibil de riscurile indoctrinarii si ale diverselor forme de dogmatism''.
Desi plecat intr-o deplasare externa, in Bulgaria, premierul Dacian Ciolos a avut si el un mesaj de Ziua Copilului. ''Vreau ca Romania sa devina o tara in care a creste un copil sa insemne pentru parinti preocuparea de a-l ajuta sa-si gaseasca drumul cel mai potrivit in viata si de a-i pune in valoare aptitudinile, si nu sa insemne grija pentru ziua de maine, cum, din nefericire, se intampla pentru unii dintre parinti'', a afirmat Dacian Ciolos.

gabriela firea parcul sebastian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008065 (s)