News Flash:

Un nou scandal in familia Ilenei Ciuculete

30 Martie 2017
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
ileana ciuculete2
Scandalurile pe averebani si case au fost mereu de actualitate in familia Ilenei Ciuculete. Unele dintre ele s-au incheiat inainte de moartea artistei, altele au continuat. In aceasta situatie se afla si Aurel, fratele cantaretei, care se lupta de aproape 4 ani cu fosta lui sotie, Maria, pentru o casa in Craiova.
Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, a divortat in 2013 de sotia lui, Maria, iar singurul bun pe care l-au avut de impartit, dupa 25 ani de casatorie, a fost o casa cu doua camere in Craiova. Pentru ca nu s-au inteles cu vorba buna, cei doi au ajuns sa se judece pentru imobil, iar procesul dureaza si in ziua de azi, scrie wowbiz.ro.
E vorba despre o casa de 93 mp si un teren de 123 mp, pe care cei doi l-au luat in rate. Initial, la divort, cei doi au cazut de acord sa vanda casa si sa imparta banii, insa nu au cazut de acord in legatura cu procentele care urmau sa le revina fiecaruia. Asa s-a ajuns ca Maria sa-l dea in judecata pe fostul ei barbat si sa solicite instantei sa faca partajul.

avere bani case ilenei ciuculete aurel maria craiova aurel ciuculete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006280 (s)