News Flash:

ASISTENTA MEDICALA a venit la ea la COAFOR sa se tunda. FEMEIA era atat de epuizata, incat a adormit pe canapea cat astepta sa-i vina randul. Ce a urmat este uimitor

29 Martie 2017
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
asistenta
Noi ca oameni nu ne luam putin din timpul nostru pretios sa ne oprim cateva secunde din ce facem si sa apreciem munca altora si efortul lor nemasurat in ceea ce fac, mai ales al cadrelor medicale: doctori si asistentele medicale.
Acesti oameni au rareori timp pentru ei insisi, iar cand au in mod cert ii apreciaza pe aceia care le arata ca le sunt recunoscatori pentru munca lor in salvarea vietilor. Ashley Bolling este una dintre acele persoane, este coafeza si a avut modalitatea ei unica de a-si arata recunostinta fata de munca prestata de asistentele medicale zilnic.
O clienta de-a ei a venit sa se tunda, direct cu uniforma de asistenta pe ea, si cat a asteptat sa-i vina randul aceasta a adormit. In timp ce alti stilisti ar fi reactionat, poate, urat in aceasta situatie, Ashley a inteles imediat situatia asistentei iar reactia ei o sa-ti topeasca inima, scrie poatenustiai.ro.
Cand a vazut-o pe biata femeie cazuta de oboseala in putinul ei timp liber, Ashley i-a rezemat capul de stomacul ei ca sa aiba un sprijin si a continuat sa-i aranjeze parul.
Femeia a vrut sa arate astfel un exemplu de cum ar trebui sa ne comportam cu oamenii care se lupta zilnic sa ne tina sanatosi si sa ii inelegem in momente de genul acesta, ajutandu-i cum putem, prin gesturi simple dar care arata empatie.

Galerie Foto

asistenta2
secunde doctori asistentele medicale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007552 (s)