News Flash:

Un fost farmacist dezvaluie principalul inamic al cancerului. Iata de ce ingrediente ai nevoie

13 Octombrie 2017
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
farmacie2
Cancerul este o boala extrem de intalnita in ziua de azi si reprezinta o amenintare pentru noi toti. Un fost farmacist, iesit acum la pensie, sustine faptul ca apa alcalina este un miracol pentru sanatate.
Nivelul PH-ului incepe de la 0 si se termina la 14, asadar nivelul 7 este unul neutru, de mijloc. Substantele cu PH mai mic de 7 sunt acide, iar cele peste 7 sunt alcaline.
Apa de la robinet contine hormoni, clor, antibiotice si diverse metale, care ajung in organism imediat dupa ce le-am consumat. Aceasta apa slabeste sistemul imunitar si duce la diverse boli.
Daca consumi apa pura si legume proaspete, organice, veti mentine in organism un echilibru sanatos intre mediul acid si alcalin, iar simptomele neplacute vor fi evitate. Iata cum se prepara:
– ¼ radacina de ghimbir;
– ½ ceasca frunze de menta;
– o lamaie;
– ½ castravete.
Taie felii toate ingredientele si amesteca-le, apoi toarna apa.
Toate aceste ingrediente au numeroase beneficii pentru sanatate, dar si functii dezinfectante si antibacteriene puternice. De asemenea, potirivit doctorulzilei.ro, lamaia este principalul inamic al cancerului, deoarece are 22 de propietati anticancerigene si alcanizeaza corpul.

cancerul farmacist sanatate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006148 (s)