News Flash:

Nu mai arunca samburii de masline, au o proprietate unica foarte folositoare. Grecii nu-i arunca niciodata!

13 Octombrie 2017
987 Vizualizari | 0 Comentarii
masline
Samburii de masline sunt mai utili pentru organism decat iti puteai imagina. Acestia ofera o multime de avantaje sanatatii tale. Afla cate beneficii au samburii de masline pentru organism.
Pudra din samburii de masline este un ingredient excelent pentru organism, avand in vedere ca favorizeaza eliminarea toxinelor, spun specialistii.
Daca mananci maslinele cu tot cu samburi, afla ca acestia regleaza tractul digestiv.

In cazul in care pielea ta si-a a pierdut prospetimea, poti consuma frecvent pudra din samburi de masline. Important este sa adaugi praful respectiv intr-un pahar cu apa calduta si sa-l consumi dimineata, pe stomacul gol.
Daca ii macini, poti face masti faciale sau corporale, pulberea fiind buna pentru detoxifierea pielii, revitalizarea ei si pentru eliminarea impuritatilor. Acesta este unul dintre secretele pielii stralucitoare si sanatoase a grecoaicelor.
De asemenea tot pudra de samburi de masline te poate ajuta pentru problemele digestive.
Un amestec de 200 de grame de samburi zdrobiti ofera rezultate bune si in caz de diabet, potrivit American Journal of Medicine. Cu timpul nivelul glicemiei din sange va scadea.


Ceaiul de samburi de masline amelioreaza puternic diabetul
Ceaiul de samburi de masline te poate scapa de aceasta boala daca este consumat in mod regulat. Asadar, 200 de samburi mari de masline se pun la uscat. Dupa 2-3 saptamani, acestia se sparg in piua de bucatarie si apoi se rasnesc, pana cand obtineti o pulbere fina.
Cum se administreaza? In fiecare dimineata, se pune la fiert apa, cam cat pentru o cana de ceai, si se lasa pe foc mic timp de 10 minute. In apa fiarta se toarna o lingurita din praful de samburi de masline si se bea cu inghitituri mici, pe stomacul gol, pana la ora 12:00. In timpul acesta, se mai ia si o lingurita de ulei de masline, obtinut prin presare la rece. Cura se tine zilnic, pana la epuizarea prafului de samburi, dupa care se repeta la 4-6 luni de zile. Daca tratamentul va fi tinut corect, glicemia va scadea rapid.

tractul digestiv apa calduta masti faciale detoxifierea pielii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004809 (s)