News Flash:

Trei saloane ale Clinicii de Mari Arsi de la Timisoara vor fi dotate cu aparatura pana in toamna anului 2018

3 Iulie 2018
752 Vizualizari | 0 Comentarii
casa austria

Sectia de Mari Arsi a Spitalului Judetean Timisoara, realizata la Casa Austria, cu bani de la Consiliul Judetean Timis, va primi pana in aceasta toamna si aparatura necesara. Cele trei saloane ale acestei sectii stau de aproape doi ani de zile goale. Desi au fost realizate cu aproximativ 900.000 de euro de Consiliul Judetean Timis, saloanele nu sunt dotate cu aparatura necesara pentru a primi pacienti cu arsuri grave. Dupa aproape doi ani se vede lumina de la capatul tunelului – cele trei saloane vor fi dotate pana in toamna acestui an.

„La Centrul de Mari Arsi se organizeaza licitatie de catre Ministerul Sanatatii cu finantare de la Banca Mondiala. O parte din aparatura pe Terapie Intensiva a fost deja finalizata procedura si urmeaza sa fie livrata catre spital. S-a format o comisie din specialisti de chirurgie plastica si terapie intensiva care vor prelua aparatele primite prin aceasta licitatie, si pe masura ce ele vor veni le vom prelua, astfel incat noi speram ca in toamna acestui an primele trei compartimente sa devina functionale”, a spus Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara.

La Clinica de Mari Arsi au fost finalizate trei saloane din cinci, cate vor fi in total, in luna decembrie a anului 2016. CJ Timis a alocat peste 2 milioane de lei si pentru realizarea celorlalte doua saloane.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004946 (s)