News Flash:

Traian Basescu o face praf pe Kovesi

24 Iulie 2017
961 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca Laura Codruta Kovesi nu mai are niciun sprijin pentru a ramane in DNA, chiar daca oficial presedintele Klaus Iohannis o sustine. De asemenea, Traian Basescu sustine ca Laura Codruta Kovesi s-a imbolnavit foarte grav, iar aceasta boala se numeste puterea.

"Doamna Kovesi s-a imbolnavit foarte grav incepand cu anul 2015. Trecand peste greseala mea de a o numi, doamna Kovesi s-a imbolnavit si aceasta boala este puterea. Domnul Iohannis, care era si el nou in functie si probabil ca i-a placut spectacolul din 2015 din fata de la DNA, a numit-o inca o data. Doamna Kovesi s-a imbolnavit de putere si scufunda aceasta institutie odata cu dansa.
Din punctul meu de vedere, doamna Kovesi nu mai are niciun sprijin, cu exceptia lasitatii politicienilor. Ministrului Justitiei ii este frica de opinia publica, Iohannis mai are putin si ii spune lui Tudorel dar da-mi domnule odata un raport, nu vezi ca se scufunda o institutie in care statul roman a investit enorm. Doamna Kovesi rezista doar din cauza lasitatii celor doi politicieni, care nu au curajul sa taie cangrena, pentru ca in DNA este o cangrena foarte mare (...) Se verifica si ceea ce am spus eu: nici in DNA nu lucreaza sfinti, au fost dosare fabricate, avem procurori corupti si asa cum v-am mai zis, in DNA lucreaza tot romani”, a declarat Traian Basescu la Romania TV.

traian basescu kovesi iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1405 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006567 (s)