News Flash:

Inca un roman a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor a ajuns la 32

21 Iulie 2017
904 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin2
Inca un roman a murit din cauza rujeolei. Este vorba de o persoana in varsta de 29 de ani din judetul Dolj, la care a fost confirmata boala in februarie 2017, iar primele simptome ale complicatiei postrujeolice au aparut in iunie. Numarul deceselor a ajuns astfel la 32, de la debutul epidemiei, potrivit CNSCBT.
Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile a anuntat ca numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania, raportate pana vineri, este de 8.246, cu 229 de cazuri mai multe fata de saptamana trecuta.
De la debutul epidemiei, respectiv din toamna anului trecut, si pana acum, s-au inregistrat 32 de decese din cauza rujeolei, dintre care opt in judetul Timis, sase in judetul Arad, sapte in judetul Dolj, trei in judetul Caras Severin si cate unul in judetele Bihor, Cluj, Calarasi, Satu Mare, Vaslui, Galati, Mures si Bucuresti.
Cel de-al 32-lea deces a fost cauzat de o complicatie la distanta a rujeolei si s-a inregistrat la o persoana de 29 de ani din judetul Dolj. Boala a fost confirmata in februarie 2017, iar in iunie au aparut primele simptome ale complicatiei postrujeolice.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010241 (s)