News Flash:

Traian Basescu ii ia apararea lui Gigi Becali

22 Decembrie 2014
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
In ultima zi de mandat, Traian Basescu a avut o iesire surprinzatoare. Fostul presedinte al Romaniei sustine ca Ministerul Apararii ar fi trebuit sa-i lase lui Gigi Becali marca Steaua.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a produs multa incertitudine in ceea ce priveste identitatea Stelei. Magistratii au hotarat sa anuleze marca inregistrat de Gigi Becali in 2004, astfel ca echipa de fotbal nu mai are voie sa foloseasca emblema si culorile traditionale. Marca Steaua trece astfel la Clubul Sportiv al Armatei, in timp ce Gigi Becali ramane cu palmaresul si cu jucatorii.
In apararea cauzei lui Gigi Becali a sarit si Traian Basescu, cel care considera ca MApN ar fi trebuit sa dea dovada de respect fata de eforturile pe care le-a facut patronul Stelei.
"Mi se pare incorect. Lasa-l, frate! La cati bani a bagat Becali in Steaua acolo, te apuci acum sa-i iei emblema, numele... Mi se pare incorect. As fi lasat-o asa. La cat a cheltuit Becali cu echipa asta, nu merita sa-i faci mizeria asta. E o mizerie! Eu nu spun ca legal nu se putea sa... si se vede, instanta a spus ca apartine Armatei. Dar ce a facut Armata pentru Steaua de 25 de ani?", a declarat Traian Basescu pentru Libertatea.
De-a lungul anilor, relatia dintre Gigi Becali si Traian Basescu a cunoscut urcusuri si coborasuri. Prieteni la un moment dat, cei doi au devenit adversari politici dupa ce Becali si-a declarat sprijinul pentru Mircea Geana la alegerile prezidentiale din 2009. Ulterior, dupa ce a intrat in inchisoare, Becali a solicitat gratierea, fara succes insa.

traian basescu ministerul apararii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004577 (s)