News Flash:

Incepe vanatoarea de la BALC

19 Decembrie 2014
1996 Vizualizari | 1 Comentarii
Pregatirile pentru vanatoarea de la Balc, organizata de omul de afaceri Ion Tiriac, au intrat pe ultima suta de metri. Pe domeniul din judetul Bihor sunt asteptati astazi cei mai bogati oameni din tara si din Europa.

Invitatii lui Ion Tiriac vor ajunge in aceasta dupa-amiaza la Balc, iar cei care vin din strainatate vor ateriza pe aeroportul din Debretin si vor intra in tara prin vama din Valea lui Mihai.

Cati mistreti au vanat bogatanii la Balc anul acesta

Sute de mistreti vor ajunge sambata si duminica in bataia pustilor celor mai bogati oameni din Europa, dar si din Romania. Printre invitatii de anul trecut se numara Wolfgang Porsche, mostenitorul imperiului cu acelasi nume, Franz Rauch, cel mai mare producator de sucuri naturale din Europa si primarul dinMonte Carlo. Mistretii impuscati vor fi donati unor case de batrani si orfelinate.
Prima vanatoare de la Balc a avut loc in 2005. Atunci au fost impuscati 185 de mistreti.

La fel ca anul trecut, pe domeniul din Bihor sunt asteptati si aparatori ai drepturilor animalelor, care vor manifesta impotriva vanatorii organizate de Ion Tiriac. Anul trecut, acestia au varsat in fata intrarii domeniului doua galeti cuvopsea rosie, in semn de protest.

vanatoarea balc ion tiriac bihor tara europa strainatate monte carlo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006370 (s)