News Flash:

Tanara din imagine a murit dupa cateza zile de la Balul Bobocilor, dar acum toate fetele vor sa-i poarte rochia albastra. Iata care este motivul

21 Octombrie 2017
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
Catherine Malatesta
Catherine Malatesta, o fata in varsta de 16 ani, iubea la nebunie rochia albastra pe care a purtat-o la bal. Chiar daca suferea de o boala necrutatoare, a reusit sa isi poarte in acea seara de vis rochia cu multa eleganta si gratie. Povestea ei a ajuns la inimile oamenilor si foarte curang a realizat ca e celebra. Totusi ce face aceasta rochie atat de speciala?

Chiar daca tanara a trecut printr-o perioada groaznica, prietenii si colegii ei i-au fost mereu alaturi. In schimb, ea a promis ca va face tot posibilul sa fie prezenta la eveniment. S-a asigurat ca va avea aceasta rochie deosebita la bal, de unde are cele mai frumoase amintiri cu ei si unde a fost insotita de iubirea vietii sale.
Desi Catherine este o fata obisnuita, povestea ei a inspirat milioane de oameni. Perioada balului a fost una foarte grea… Atunci boala ajungea in ultimul stadiu, insa doctorii au externat-o pentru o zi. A fost extrem de fericita ca a apucat acest moment.


fata

Fata isi dorea sa aiba parte de cat mai multe experiente inainte de a muri.I-a povestit mamei ca in seara balului ea s-a simtit pentru prima oara frumoasa. Pana atunci toata atentia ei fusese indreptata catre cultura. Voia sa tina pasul cu ceilalti colegi asa ca in spital obisnuia doar sa invete. Nu doar a tinut pasul cu ceilalti, ci a fost chiar votata drept presedinte a consiliului elevilor.


Catherine


Acum prietenii ei isi doresc sa ii onoreze memoria purtand cu totii rochia in care Catherine s-a simtit pentru prima si din pacate pentru ultima oara frumoasa. Fiecare prietena a sa a purtat rochia respectiva.
De atunci rochia acestei fete a devenit un simbol al prieteniei, al bucuriei de a trai, al tineretii, al iubirii fata de viata! Ne bucuram ca inca exista tineri respectuosi, sensibili care isi iubesc atat de mult prietenii.

catherine malatesta rochie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006213 (s)