News Flash:

Vremea va fi in general frumoasa. Maximele ajung si la 25 de grade Celsius. PROGNOZA METEO pentru sfarsitul saptamanii

20 Octombrie 2017
856 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea se va mentine calda. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 20 si 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, spre 0...2 grade, informeaza ANM.
Vineri
IN TARA
Cerul va fi mai mult senin, insa dimineata si in special noaptea, in zonele joase, mai ales din sudul, estul si centrul tarii, pe arii restranse va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe crestele montane.
BUCURESTI
Vremea se va mentine calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.
LA MUNTE
Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori peste cele obisnuite acestei perioade. Cerul va fi mai mult senin, insa dimineata si noaptea, pe vai si in depresiuni va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe creste.
 
 
Sambata
IN TARA
Vremea se va mentine calda. Temperaturile maxime, in scadere usoara in regiunile din vest si nord-vest, se vor incadra intre 17 grade si 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 si 14 grade. Cerul va fi variabil in sudul teritoriului, iar in celelalte regiuni va avea innorari temporare si, mai ales spre seara si noaptea, pe arii restranse va ploua slab in nord, centru si nord-est si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana. In primele ore va mai fi ceata in zonele joase de relief din sud, centru si est. 
LA MUNTE
Desi valorile termice diurne vor marca o scadere fata de ziua anterioara, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit. Cerul va avea innorari temporare si, mai ales spre seara si noaptea, pe arii restranse va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari.
Duminica
LA MUNTE
Vremea se va mentine calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si local va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, indeosebi la altitudini mari.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006205 (s)