News Flash:

Subprefectul Hunedoarei a demisionat

2 Mai 2014
764 Vizualizari | 0 Comentarii
Vasilic Potec
Subprefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, a demisionat miercuri din funcţie, el urmând să revină, de la 1 mai, ca director executiv în Consiliul Judeţean Hunedoara, post pe care l-a ocupat până în urmă cu doi ani.

'Practic, eu eram detaşat de la Consiliul Judeţean la Prefectura Hunedoara. Am informat Consiliul Judeţean că doresc să revin la postul pe care l-am ocupat anterior, iar preşedintele instituţiei a emis miercuri un ordin în care arată că detaşarea mea încetează de la 1 mai. Este o demisie oarecum atipică', a declarat pentru AGERPRES fostul subprefect.

El a spus că motivul principal pentru care a solicitat încetarea detaşării sale la Prefectura Hunedoara este acela că doreşte să se implice în campania electorală a PNL, partid din care s-a autosuspendat odată cu numirea în funcţia de subprefect.

'Nu am dorit să încalc legea prin implicarea mea în politică', a explicat Vasilică Potecă.

Vasilică Potecă a fost numit în funcţia de subprefect pe 12 mai 2012, până la acea dată el îndeplinind funcţia de director executiv al Direcţiei Administraţie Publică Locală din cadrul CJ Hunedoara. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0706 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012202 (s)