News Flash:

Arestul la domiciliu, dispus in ultima saptamana pentru 17 persoane, intre care Mihail Vlasov

27 Aprilie 2014
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
vlasov
Măsura arestului la domiciliu a fost dispusă, în ultima săptămână, faţă de 17 persoane, între care preşedintele suspendat al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihail Vlasov, în timp ce alte 111 se află sub control judiciar. În perioada 18 - 25 aprilie, la nivel naţional, au fost dispuse, faţă de 129 de persoane, măsuri preventive de supraveghere judiciară, ce presupun obligaţii în sarcina celor faţă de care sunt decise, se arată într-un comunicat remis, duminică, de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În cazul a 17 persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de alte 111, cea a controlului judiciar, iar în alt caz, măsura controlului judiciar pe cauţiune.

Printre cei arestaţi la domiciliu în ultima săptămână se numără şi Mihail Vlasov, în cazul căruia instanţa supremă a decis, în 24 aprilie, această măsură preventivă, în locul arestării. IGPR precizează că Poliţia verifică, periodic, modul în care persoanele aflate sub măsuri preventive îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă. Aproximativ 500 de poliţişti îşi desfăşoară, la nivel naţional, activitatea în cadrul structurilor de supraveghere judiciară.

Tot în ultima săptămână, la nivel naţional au fost înregistrate 12 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial cu alte măsuri. Astfel, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită, în 10 cazuri, cu măsura condamnării cu executare, într-un caz, cu măsura condamnării cu suspendare, iar un caz de arest la domiciliu a fost înlocuit cu măsura arestării preventive, pentru încalcarea obligaţiilor pe care persoana în cauză le avea pe durata arestului la domiciliu, mai precizează IGPR. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 33 queries | Mysql time :0.030109 (s)