News Flash:

Soferul masinii care a intrat intr-un grup de nuntasi la Braila s-a predat

17 Iulie 2017
898 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1
Soferul masinii care a intrat, duminica seara, intr-un grup de nuntasi aflati pe un trotuar din centrul municipiului Braila s-a predat, luni, la Politie. Barbatul din municipiul Braila, insotit de un avocat, este audiat.
Potrivit politistilor, soferul care a intrat cu masina intr-un grup de nuntasi aflati pe un trotuar din centrul municipiului Braila s-a predat la Politie, luni, cu cateva minute inainte de ora 12.00.
Insotit de un avocat, el a mers la Politie si este audiat.
Barbatul are 34 de ani si este din municipiul Braila. El urmeaza sa fie dus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice in asa fel incat anchetatorii sa afle daca era baut in momentul accidentului.
”Soferul care a provocat accidentul de duminica seara de la Biserica Greaca s-a predat. Este vorba despre un barbat de 34 de ani din municipiul Braila. Acum nu avem prea multe informatii, el s-a predat in urma cu 15 minute, este deja audiat de politisti. Continua cercetarile in acest caz, iar barbatul va fi dus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, Laura Dan.
Doi nuntasi - o femeie de 29 de ani si un barbat de 35 de ani - au ajuns, duminica seara, la Spitalul din Braila, dupa ce au fost loviti de o masina, care a intrat pe un trotuar din fata unei biserici din municipiul Braila. Soferul a fugit de la locul accidentului. Barbatul ranit a fost transportat la Spitalul Floreasca.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004803 (s)