News Flash:

SOCANT! Fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, ar fi incercat sa se SINUCIDA

16 Iulie 2017
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
dorin cocos
Viata in inchisoare nu este usoara indiferent de statul avut in afara ei. Multi dintre politicienii si oamenii de afaceri ajunsi dupa gratii se confrunta cu depresia. Este si cazul lui Dorin Cocos. Potrivit unei marturisiri a interlopului Sile Camataru, fostul sot al Elenei Udrea a vrut sa se sinucida in spatele gratiilor. "Bine, el e inchis acum, dar ajunsese intr-un moment in care nu mai vrea nimic, decat moartea", a declarat Sile Camataru la "Agentia VIP", potrivit spynews. Dorin Cocos a fost gasit vinovat pentru trafic de influenta si spalare de bani, instanta dispunand in cazul lui o pedeapsa de doi ani si patru luni, plus confiscarea a 9.000.000 de euro.
Interlopul a mai vorbit si despre cat de grea a fost pentru el perioada in care a stat in inchisoare si cum a reusit sa reziste necazurilor.


"A fost greu, normal, am avut incercari foarte mari. In afara de moarte nu cred ca exista ceva mai urat decat sa stai inchis. Te transformi intr-un animal. (...) Printre altele faceam si sport, este un mod de a te mentine la inchisoare, sa te mentii mai bine. Citeam. Le mai vorbeam detinutilor de Dumnezeu, mai vorbeam de diverse credinte, de familie, de copii", a mai spus Sile Camataru.

sile camataru elenei udrea dorin cocos dumnezeu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006162 (s)