News Flash:

SOCANT! O macara s-a PRABUSIT peste o masina in parcare la Mall. Masina a fost strivita

10 Iunie 2015
596 Vizualizari | 0 Comentarii
masina strivita
O macara autopurtata s-a prabusit, miercuri, in parcarea Iulius Mall Suceava din cauza cu nu era bine echilibrata. Macaraua a distrus masina unui client care se afla la cumparaturi.

Incident grav, miercuri la amiaza, in parcarea Iulius Mall Suceava. O macara autopurtata, cu inaltimea de cel putin 20 de metri s-a prabusit intr-una dintre parcarile complexului comercial. Este vorba de parcarea din zona magazinului Auchan, spre centrala termica a orasului. Macaraua s-a prabusit peste un autoturism Ford pe care l-a distrus in intregime. Din primele informatii se pare ca este vorba despre masina unui client care se afla la cumparaturi. O persoana care se afla in parcare a suferit un atac de panica in momentul in care a vazut cum se prabuseste macaraua. Se pare ca macaraua era folosita pentru lucrarile de amenajare a unui cinematograf multiplex in incinta Iulius Mall Suceava.

Pozitia Iulius Mall

Incidentul a avut loc in parcarea secundara, din laterala centrului comercial, intr-un perimetru retras, unde, la ora respectiva, erau parcate doar cateva autoturisme. Subliniem ca nicio persoana nu s-a aflat in pericol. Automacaraua apartine unui subantreprenor, care efectua manevre de pozitionare a utilajului.Zona a fost securizata, iar autoritatile abilitate efectueaza cercetari pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul.Le cerem scuze celor doi clienti ale caror masini au fost avariate si ii asiguram ca le vom acorda tot sprijinul pentru recuperarea pagubelor.Activitatea centrului comercial nu a fost niciun moment afectata, programul desfasurandu-se normal, in conditii depline de siguranta. Departament PRincident grav
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 24 queries | Mysql time :0.036154 (s)