News Flash:

SOCANT! O macara s-a PRABUSIT peste o masina in parcare la Mall. Masina a fost strivita

10 Iunie 2015
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
masina strivita
O macara autopurtata s-a prabusit, miercuri, in parcarea Iulius Mall Suceava din cauza cu nu era bine echilibrata. Macaraua a distrus masina unui client care se afla la cumparaturi.
Incident grav, miercuri la amiaza, in parcarea Iulius Mall Suceava. O macara autopurtata, cu inaltimea de cel putin 20 de metri s-a prabusit intr-una dintre parcarile complexului comercial. Este vorba de parcarea din zona magazinului Auchan, spre centrala termica a orasului. Macaraua s-a prabusit peste un autoturism Ford pe care l-a distrus in intregime. Din primele informatii se pare ca este vorba despre masina unui client care se afla la cumparaturi. O persoana care se afla in parcare a suferit un atac de panica in momentul in care a vazut cum se prabuseste macaraua. Se pare ca macaraua era folosita pentru lucrarile de amenajare a unui cinematograf multiplex in incinta Iulius Mall Suceava.

Pozitia Iulius Mall
Incidentul a avut loc in parcarea secundara, din laterala centrului comercial, intr-un perimetru retras, unde, la ora respectiva, erau parcate doar cateva autoturisme. Subliniem ca nicio persoana nu s-a aflat in pericol. Automacaraua apartine unui subantreprenor, care efectua manevre de pozitionare a utilajului.

Zona a fost securizata, iar autoritatile abilitate efectueaza cercetari pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul.

Le cerem scuze celor doi clienti ale caror masini au fost avariate si ii asiguram ca le vom acorda tot sprijinul pentru recuperarea pagubelor.

Activitatea centrului comercial nu a fost niciun moment afectata, programul desfasurandu-se normal, in conditii depline de siguranta. 

Departament PR

incident grav
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006072 (s)