News Flash:

Monica Macovei: Astazi, PSD a bagat Camera Deputatilor in grupul infractional organizat

9 Iunie 2015
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
monica macovei 1
Europarlamentarul Monica Macovei afirma ca prin votul de marti ”PSD a bagat Camera Deputatilor in grupul infractional organizat”, ea spunand ca, daca ar fi nevinovat, premierul ar fi cerut chiar el deputatilor sa aprobe prin vot cererea DNA de incuviintare a urmaririi sale penale.
Monica Macovei spune ca prin votul de marti majoritatea deputatilor ”au dat liber la coruptie la cel mai inalt nivel”.
”PSD a bagat astazi Camera Deputatilor in grupul infractional organizat. Majoritatea din Camera Deputatilor a dat astazi liber la coruptie la cel mai inalt nivel. Deputatii au blocat justitia pentru ca un prim-ministru in functie sa nu fie anchetat pentru fapte de coruptie, dand astfel cel mai puternic semnal ca politicienii sunt mai presus de lege si invincibili. Respingerea cererii DNA arata ca nici Ponta, si nici deputatii care il apara nu cred ca Ponta este nevinovat. Daca ar fi nevinovat, chiar el ar fi cerut deputatilor sa aprobe prin vot cererea DNA. Pentru Ponta si PSD, justitia egala pentru toti este doar un slogan electoral, terfelit in noroiul intereselor unui grup infractional organizat. Rusine! Si plecati acasa!”, afirma Monica Macovei.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins, luni, cu 18 voturi "impotriva", 7 "pentru" si o abtinere, solicitarea DNA privind inceperea urmaririi penale a premierului Victor Ponta si pentru infractiunea de conflict de interese. Raportul Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor a fost dezbatut marti, in sedinta de plen a Camerei. Mediafax.ro

psd camera deputatilor monica macovei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004819 (s)