News Flash:

SOCANT! Muzician roman, gasit mort intr-un cimitir din Olanda

18 Martie 2017
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
Dumitru Sirbu
Un roman in varsta de 36 de ani a fost gasit mort intr-un cimitir din Olanda. Autoritatile olandeze incearca sa afle ce a patit romanul, care a fost gasit cu trupul plin de lovituri, scrie presa din Olanda.

UPDATE 22.05: Parintii tanarului au povestit pentru presa locala din Targoviste ca fiul lor a plecat din Romania pe 7 martie, cu doar o zi inainte sa fie ucis. Acesta le-a spus ca urma sa se angajeze pe un vas de coraziera cu ajutorul unei firme din Anglia. In trecut, Dumitru Sirbu a lucrat in mai multe tari, iar in Italia a fost anchetat pentru clonare de carduri, iar amprentele sale erau in baza de date a EUROPOL. Tocmai de aceea, autoritatile din Olanda l-au identificat atat de repede.

Dumitru Sirbu, alias Mik, a facut parte din trupa de la Suburbia.

Politia olandeza a publicat un anunt pe site-ul sau in care face apel catre populatie sa ofere mai multe detalii despre romanul in varsta de 36 de ani. Acesta a fost identificat drept Dumitru Sirbu. Trupul sau neinsufletit a fost gasit intr-un cimitir din Haarlem, oras aflat in apropiere de Amsterdam. Autoritatile olandeze considera ca acesta a fost ucis, insa motivul nu este clar.

“Dumitru Sirbu a ajuns pe Schipol pe 7 martie, fiind suprins de camerele de supraveghere. De acolo, probabil a mers cu autobuzul la Haarlem Centre. La ora 21.15 a fost la un supermarket, unde a cumparat trei sticle de bautura. (…) Nu stim cum a ajuns de la supermarket in cimitir si nici daca ar fi fost insotit”, scrie politia olandeza pe siteul sau.

De asemenea, autoritatile au dat publicitatii o inregistrare, cu subtitrare in limba romana, in speranta ca vreo persoana le va putea oferi informatii care sa ajute la lamurirea acestui caz.

roman cimitir olanda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004894 (s)