News Flash:

Cum prepari cel mai bun MUSTAR DE CASA

17 Martie 2017
959 Vizualizari | 0 Comentarii
mustar de casa
cUM PREPARI MUSTARUL DE CASA
Fara aditivi, fara E-uri nocive, cu un gust infinit mai bun decat cel cumparat din supermarket, mustarul facut in casa nu este doar un produs superior calitativ, ci poate fi si o activitate (re)creativa de care sa te bucuri in bucataria ta.
Nu doar ca beneficiile sunt multiple, dar, pe langa ele, satisfactia faptului ca ai reusit sa il faci cu mainile tale iti va creste si mai mult bucuria! Iata cateva indicatii care te vor ajuta sa faci cel mai savuros mustar de casa.
Folosit nu doar pentru a da savoare preparatelor tale, ci si ca baza pentru sosuri sau dressinguri pentru salate, mustarul aduce cu sine nenumarate proprietati terapeutice, SCRIE GUSTARTE.RO. Este un bun laxativ, scade colesterolul crescut, stimuleaza buna functionare a circulatiei sangelui si creste tensiunea arteriala, este un bun antiinflamator si stimuleaza pofta de mancare. De asemenea, facut in casa, deci fara substante nocive care sa intre in componenta sa, mustarul lupta impotriva astmului, bronsitei, durerilor reumatice, pneumoniilor, nevralgiilor, dispepsiilor, anorexiei, reumatismului si gripelor.
Iar daca acestea nu sunt motive suficiente pentru a il prepara singuri, acasa, atunci gustul este motivul suprem: niciun mustar industrial nu va intrece gustul mustarului homemade! 
Reteta este cum nu se poate mai simpla: intr-un castron de sticla se pun semintele de mustar. Peste ele se toarna apa. Se lasa la inmuiat circa 2 ore. Apoi se inlatura apa si cu ajutorul unui blender se transforma in pasta. Se adauga otet si putina apa. Se indulceste cu putina miere. Dupa gust se adauga hrean sau ghimbir si sare. Se mai lasa 30 de minute, apoi se mai adauga inca putina apa, pentru a obtine consistenta dorita. Mustarul de casa este gata!

e-uri bucataria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006644 (s)