News Flash:

INCREDIBIL! Incepe scandalul in familia artistei Ilieana Ciuculete?

17 Martie 2017
1523 Vizualizari | 0 Comentarii
ileana ciuculete canta
Moartea celebrei cantarete de muzica populara si de petrecere Ileana Ciuculete a indoliat Romania, iar numeroase persoane o plang pe retelele de socializare.
S-a stins din viata intr-un mod atat de brusc, iar fanii incearca sa-i pastreze vie amintirea postand pe retelele de socializare, dar si pe conturile ei piesele celebre.
In aceasta dimineata, pe una dintre paginile artistei a aparut piesa ”Multi dusmani ar vrea”, iar unii dintre ani au inceput sa vorbeasca despre izbucnirea unui scandal in familia artistei.
”Ai muncit sa-ti faci de toate, te-a ajutat sotul tau care a fost tot timpul la umarul tau, ai crescut doi copii singura, de la care nu ai avut multumire sufleteasca. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce tambalau vor face acum pentru munca ta si a lui Cornel,oameni care la 35 de ani aveau pretentie sa ii mentii tu, rusine sa le fie ca ti-au distrus ficatul pe suparare”, a scris cineva, in timp ce o alta persoana a completat: ”Da, aveti dreptate, la asta ma gandesc si imi plange sufletul gandindu-ma prin ce a trecut acesta minunata si blamata pe nedrept, repet, acesta minata faptura! Multa durere a adunat , noroc ca Bunul Dumnezeu i l-a scos in calea pe Cornel, care va avea o viata grea de acum inainte cu baietii Ilenei. Dumnezeu sa aibe in paza lui, sufletul tau chiuit, draga Ileana Ciuculete!”
Ileana Ciuculete s-a stins din viata marti seara, din cauza unei ciroze galopante.

moartea ileana ciuculete scandal tambalau cornel durere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006288 (s)