News Flash:

Simona Halep a revenit in tara. "Dupa meci am simtit ca vine sfarsitul lumii"

12 Iunie 2017
937 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep paris
 Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, duminica dupa-amiaza, la intoarcerea la Bucuresti, ca o infrangere precum cea din finala de la Roland Garros ramane in mintea sa pentru totdeauna, precizand ca pe moment a simtit ca "vine sfarsitul lumii". 
"Acum ma simt mai bine decat ieri. Sunt suparata, trista, dar ce pot sa spun, viata merge inainte. O astfel de infrangere ramane pentru totdeauna, insa dupa 2-3 zile trece durerea. Inca imi imaginez meciul. Despre joc nu prea am ce sa spun. Emotional insa a fost greu dupa meci, am simtit ca vine sfarsitul lumii pe moment. Dar e o noua zi si trebuie sa o iau de la capat. Cu siguranta ma va ambitiona sa trec de acest prag, pentru ca am fost de doua ori in finala si nu am reusit sa castig. Poate a treia oara va fi cu noroc. Sper sa ies mai puternica din aceasta finala, cred asta. Ma va ambitiona sa trec peste toate aceste momente grele si sa merg mai departe, nu am incotro", a spus ea pe Aeroportul Henri Coanda. 
"M-am uitat chiar de dimineata la meci, nu la tot, la mingile de break pe care le-am avut la 3-0. Nu mi s-a parut ca am jucat rau, insa ea (n.r. - Jelena Ostapenko) a jucat mai bine si chiar m-a batut. Nu stiu care a fost greseala mea, cred ca ea a jucat bine, a jucat un tenis un pic inconstient dupa parerea mea, a lovit foarte tare si totul i-a intrat. Cred ca am fost destul de curajoasa pe toata durata turneului, nu pot sa zic ca nu am fost curajoasa, insa ea a fost mai in forma. Au fost persoane importante pentru mine la finala, m-au sustinut la fiecare minge si mi-a parut rau ca nu am putut sa castig ca sa le ofer o bucurie in plus. Insa asa e in tenis si trebuie sa merg mai departe", a adaugat numarul 4 mondial. 
Referitor la faptul ca jucatoarea ceha Karolina Pliskova, invinsa de ea in semifinale la Roland Garros, a declarat ca isi pariaza toti banii pe victoria romancei in finala, Halep a raspuns amuzata: "Imi pare rau. Nu am pus eu pariu cu ea. Ea a spus o chestie si poate dupa clasament asa ar fi fost, sa castig eu, dar jocul Jelenei a fost foarte, foarte bun si foarte puternic". 
Simona Halep a fost asteptata la Aeroportul Henri Coanda de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, si de antrenoarea echipei de Fed Cup, Alina Tecsor. La iesire, cativa pasageri i-au scandat numele si i-au solicitat autografe. 
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, a fost invinsa de letona Jelena Ostapenko (47 WTA) cu 4-6, 6-4, 6-3, sambata, in finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului. Halep a condus cu 1-0 la seturi, a avut 3-0 in setul al doilea si 3-1 in decisiv, dar nu a reusit sa isi pastreze acest avantaj si s-a inclinat dupa o ora si 59 de minute. 
Jucatoarea romana a ratat pentru a doua oara titlul la Roland Garros, dupa ce in 2014 a fost intrecuta in ultimul act de rusoaica Maria Sarapova, cu 6-4, 6-7, 6-4. 
Halep, care de luni va fi numarul doi mondial, s-a ales cu 1.060.000 euro si 1.300 de puncte WTA, iar castigatoarea a fost recompensata cu 2.100.000 euro si 2.000 de puncte WTA. 
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005178 (s)