News Flash:

Karolina Pliskova pariaza pe victoria Simonei Halep in finala

9 Iunie 2017
967 Vizualizari | 0 Comentarii
Karolina Pliskova
Karolina Pliskova a declarat la finalul primei semifinale din cariera la Roland Garros ca nu se astepta sa aiba vreo sansa in fata Simonei Halep, dar si ca ar paria "tot ce are" pe victoria lui Halep in finala de sambata, cu Ostapenko.
Se spune ca nimeni nu intelege superioritatea adversarului mai bine decat oponentul aflat de partea cealalta a fileului, iar cuvintele rostite de Karolina Pliskova la finalul meciului vorbesc de la sine despre modul in care e perceputa Simona Halep in lumea tenisului, noteaza prosport.ro.
Intrebata despre ce a simtit pe teren, cehoaica a evidentiat jocul Simonei si faptul ca nivelul atins astazi i-ar fi permis sa invinga 99% dintre jucatoarele din circuit, dar nu si pe Halep:
"Cred ca as fi batut 99% dintre fete cu tenisul de azi, dar am avut ghinion sa joc cu Simona. Ma asteptam sa nu am nicio sansa contra ei, e una dintre cele mai bune jucatoare pe zgura si iubeste acest turneu. In decisiv cred ca Simona nu a facut nicio greseala, cred ca a fost un nivel foarte inalt, cel mai bun al meu din acest turneu", a fost discursul Karolinei, inainte sa anunte ca nu concepe ca Simona sa piarda ultimul act cu Ostapenko: "Nu e niciun dubiu ca Ostapenko are un traseu foarte bun aici si e foarte periculoasa, dar as paria tot ce am pe victoria Simonei!"

karolina pliskova simonei halep ostapenko
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007882 (s)