News Flash:

Sfatul sexologului: Ce trebuie sa stie o femeie despre vagin

20 Februarie 2017
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
vaginita

Iata ce trebuie sa stie o femeie despre vagin, conform Sexgen: 
Rabdare cu punctul G

Trebuie sa ai rabdare daca vrei sa-ti gasesti punctul G. Acesta este foarte greu de gasit si nu ar trebui sa disperi daca nu reusesti. Poti sa ai o viata sexuala si fara punctul G.

Zona ta intima te priveste

Decizia privind imprejurimile vaginului este complet personala. Cu toate acestea, este adevarat ca exista anumite stardarde de frumusete in ceea ce priveste aspectul organelor sexuale feminine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le urmezi. Probabil ca nu porti orice nici cand vine vorba de haine, nu-i asa?

Este greu sa ai orgasm numai prin penetrare

Este dificil pentru cele mai multe femei sa experimenteze orgasm numai prin penetrare. Cel putin o anumita stimulare a clitorisului este necesara si nu ar trebui sa fii niciodata ingrijorata daca nu ai ajuns la orgasmul vaginal. In cele mai multe cazuri, orgasmul vaginal este doar un mit.

Ejacularea feminina

Ejacularea feminina este destul de controversata, unii spun ca este posibila, in timp ce altii au obiectii. Daca nu ai experimentat asa ceva, nu iti face griji. Aceasta nu este conectata cu nimic care ar putea duce la placere suplimentara in timpul actului sexual.

Dusurile vaginale

Vaginul nu are nevoie de dusuri vaginale. Acestea pot fi chiar daunatoare, deoarece pot distruge echilibrul pH-ului vaginului, care impiedica dezvoltarea bacteriilor.

Sexul nu e dureros

Sexul vaginal nu ar trebui sa fie dureros, desi multe femei il experimenteaza astfel. Daca esti una dintre acestea, fa o vizita medicului ginecolog, care va cauta motivele in cauza.

Secretia vaginala

Cantitatea secretiei vaginale depinde de fiecare femeie si de ciclul ei lunar. Unele femei care sunt complet sanatoase trebuie sa poarte protej-slipuri in fiecare zi din cauza secretiilor vaginale abundente, in timp ce unele au o secretie vaginala redusa. Atat timp cat secretia vaginala nu este insotita de mancarime, dureri arzatoare sau miros neplacut, nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi.

Fiecare vagin este unic

Fiecare vagin si fiecare pereche de vulve este unica. Unele femei au labiile majore destul de mari, in timp ce altele au labiile minore la fel de mari ca labiile majore, toate sunt unice. De aceea nu ar trebui sa iti compari zona genitala cu a altor femei, in special din revistele porno, ci sa-ti accepti corpul asa cum este, inclusiv vaginul si vulvele.


ejacularea feminina dusurile vaginale secretia vaginala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005139 (s)