News Flash:

Tot ce trebuie sa stii despre dieta cu cafea. Iata cum se tine si ce beneficii are, dar si efecte secundare

19 Februarie 2017
980 Vizualizari | 0 Comentarii
cafea ibric2
Cafeaua poate avea efecte atat negative dar si pozitive asupra sanatatii si greutatatii , in functie de modul in care este consumata. 
Dieta cu cafea se bazeaza pe principiul ca un continut de cofeina usureaza procesul de ardere a grasimilor si contribuie la o buna functionare a organismului.
Aceasta dieta este considerata a fi un foarte practica, deoarece consumul de cafea zilnic, care consta in aproximativ 5 cani de cafea, creste rata metabolica; insa cafeaua se recomanda a fi consumata fara zahar si lapte.
Beneficiile dietei cu cafea:
Cafeaua contine cafeina, care este un stimulent. Consumul de cafea ajuta organismul sa fie mai alert si il ajuta sa fie mai activ, ceea ce duce la pierderea in greutate.
Consumul de cafea dupa-amiaza sau dupa cina poate ajuta la reducerea poftei de gustari sau dulciuri, prin umplerea stomacului si suprimarea apetitului, fara adaugarea de calorii.
Cafeaua poate stimula, de asemenea, metabolismul prin cresterea ratei oraganismului de termogeneza – modul in care corpul arde calorii pentru a crea caldura si energie.
Dieta cu cafea pretinde a fi bun diuretic, dar studiile au aratat ca a bea cu moderatie cafea nu duce la pierderea de apa. 
Efectele secundare ale dietei cu cafea:
Efectele secundare ale dietei cu cafea pot fi cresterea frecventei cardiace, deshidratarea si schimbarea culorii danturii. Nu se va utiliza acest regim alimentar cu cafea daca va confruntati cu probleme de sanatate legate de inima.

cafeaua
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005121 (s)