News Flash:

SCENE SOCANTE! S-a mutat cu baiatul pe care-l iubea, dar ea era violata in fiecare seara, fara sa-si dea seama...

27 Martie 2017
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
viol minora
Aceasta este povestea unei tinere din Statele Unite, care a dorit sa-si pastreze anonimatul. Avea doar 19 ani in momentul in care a accceptat sa se mute cu iubitul ei ei de 35 de ani. Multi i-au spus ca, din cauza diferentei de varsta, relatia nu va rezista.
Totusi, tanara nu le-a dat atentie celor din jur. La inceput, viata de cuplu era ideala, insa, incet-incet, lucrurile au degenerat.
Fata a povestit chiar ea: „Faceam dragoste cu iubitul meu in fiecare seara. Uneori, imi placea, alteori, nu, dar am acceptat contactul intim. Totusi, mie nu-mi place deloc sa prestez sexul oral, insa am facut-o pentru el. Apoi, am cautat pe net si am gasit ca sexul oral este considerat viol in majoritatea statelor, daca tu, ca partener, nu esti de acprd cu asta. De cate ori o faceam, ma sitteam violata. Practic, eram violata in fiecare seara fara sa-mi dau seama”, scrie poatenustiai.ro.
Americanca si-a luat inima-n dinti si a pus capat relatiei. A contactat un avocat si si-a dat fostul iubit in judecata, pentru viol. O sentinta din partea unui judecator urmeaza sa fie dictata.

statele unite anonimatul violata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007400 (s)