News Flash:

LOVITURA SUB CENTURA pentru Andreea Marin! Cine vrea cu orice pret retragerea "zanei" de pe post!

27 Martie 2017
1156 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea marin doliu
Lovitura colosala pentru Andreea Marin! Cine vrea cu orice pret retragerea ei de pe post! Acuzatiile care i se aduc sunt de neimaginat
A trecut printr-un divort si a renascut. Andreea Marin radiaza de frumusete, este implicata in numeroase proiecte, iar show-ul de dans o incanta enorm, insa, vedeta a primit o lovitura dura.
S-a reinventat, a adoptat un look cu totul si cu totul sexy, insa aceasta se confrunta acum cu o noua lovitura. Mai exact, la cateva luni dupa ce a chemat hingherii pentru a ridica doi caini ai unei vecine care au latrat la ea cand mergea pe bicicleta, o aparatoare a drepturilor animalelor a depus o plangere si cere eliminarea ei de pe post.

Ioana Rosenberg, doctor in stiinte umaniste si o mare aparatoare a drepturilor animalelor s-a ales cu o plangere penala din partea Zanei pentru ca a promovat filmuletul in care aceasta folosea un limbaj nedemen de o femeie de nivelul ei, iar acum a depus o scrisoare prin care cere eliminarea Andreei de pe post.
Iata scrisoarea Ioanei Rosenberg mai jos.

„Domnule Director,
Comunitatea iubitorilor de animale din Romania va adreseaza rugamintea sa o eliminati pe Andreea Marin din juriul emisiunii „Uite cine danseaza” .
Consideram ca nu este oportun pentru postul dumneavoastra de televiziune sa isi asocieze numele cu imaginea doamnei Andreea Marin, avand in vedere sustinerea pe care o acorda unui grup extremist care militeaza pentru uciderea in masa a cainilor fara stapan si al carei presedinte este cercetat penal pentru infractiunile de ucidere a animalelor fara drept, detinere ilegala de substante periculoase si constituire de grup infractional organizat. Mai ales in contextul in care doamna Andreea Marin a contribuit la propaganda care a condus la un canicid fara precedent in Romania, sute de mii de caini fiind ucisi anual in lagarele de stat in chinuri inimaginabile.
.
De asemenea, domnia sa a propagat informatii inexacte cu privire la niste presupuse atacuri canine, care au fost urmate, la scurta vreme, de uciderea ilegala, cu substante interzise, a peste 30 de caini si pisici in localitatea Valul lui Traian, din judetul Constanta. Pe langa moartea in chinuri a acelor animale, si sanatatea sau chiar viata oamenilor din localitate au fost puse in pericol.
De curand, doamna Andreea Marin a inceput un razboi impotriva iubitorilor de animale, a activistilor, voluntarilor si asociatiilor care le apara drepturile. Pretinzand ca a fost „atacata” de niste caini pe strada sa (nu exista urme ale „atacului”, si nici un raport medico-legal), doamna Andreea Marin a chemat hingherii care au ridicat cainii in cel mai brutal mod posibil, traumatizandu-i iremediabil. Ulterior, s-a dovedit ca acei caini blanzi, inregistrati, microcipati, vaccinati si sterilizati apartineau unei vecine. Si proprietara cainilor a fost agresata verbal de doamna Andreea Marin, insultata si amenintata ca ii vor fi ucisi cainii „cu arme letale”.
Ulterior, doamna Andreea Marin a inceput sa profereze infirmatii jignitoare la adresa intregii comunitati a iubitorilor de animale si a ONG-urilor care se ocupa cu salvarea si ingrijirea cainilor fara stapan sau chiar sa depuna plangeri calomnioase impotriva lor, pe care nu le poate sustine prin nici un fel de probe, cu intentia vadita de a-i intimida si de a le periclita activitatea.
Avand in vedere trauma sufleteasca la care este supusa populatia tarii noastre din cauza modului barbar in care autoritatile inteleg sa rezolve problema cainilor fara stapan, numarul in continua crestere de animale maltratate, torturate, abuzate in adaposturile publice si pe domeniul public, va rog sa luati atitudine si sa eliminati din emisiunea difuzata de postul dumneavoastra persoanele care instiga la astfel de atrocitati. Pana la aceasta decizie, comunitatea noastra va boicota emisiunea ”Uite cine danseaza” difuzata de PROTV.
Va multumesc pentru intelegere!

Cu stima,
Ioana Rosenberg, doctor in stiinte umaniste si activist pentru drepturile animalelor”, este mesajul Ioanei Rosenberg alaturat PETITIEI sale.

ioana rosenberg domnule director cu stima
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)