News Flash:

SCANDAL intr-o scoala din Bistrita! Profesor acuzat de agresiune. Dascalul nu este la prima abatere de acest fel

17 Martie 2017
945 Vizualizari | 0 Comentarii
bate elev
Politistii din Bistrita-Nasaud au inceput o ancheta dupa ce un profesor de sport din comuna Sant ar fi lovit o fetita in varsta de 13 ani. Profesorul a fost dat afara din invatamant in 2012 pentru incidente similare, insa a castigat procesul si a fost reincadrat.
Inspectoratul Scolar Bistrita-Nasaud si Inspectoratul de Politie Bistrita-Nasaud au fost sesizate de parintii unei fetite de 13 ani ca aceasta ar fi fost lovita de profesorul de sport de la Scoala Generala “Enea Grapini” din Sant, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Inspectorul scolar general adjunct al ISJ Bistrita-Nasaud, Deak Zoltan, a declarat, vineri, presei, ca a fost formata o comisie care a discutat cu partile implicate.
"Comisia se afla in faza elaborarii raportului, s-a discutat cu ceilalti profesori, cu conducerea scolii, cu eleva implicata", a spus Deak Zoltan.
Potrivit acestuia, comisia nu a putut discuta si cu profesorul acuzat.
"Domnul profesor a mai fost sanctionat prin desfacerea contactul individual de munca si a atacat aceasta decizie in instanta. Tribunalul Bistrita-Nasaud a dat castig de cauza scolii, insa Curtea de Apel de la Cluj a schimbat aceasta hotarare si a decis sanctionarea cu 15 la suta a profesorului. Monitorizam aceasta situatie, discutam cu cei din scoala, dar fiind aceste antecedente vrem sa fim foarte atenti si scoala trebuie sa fie foarte riguroasa pentru a lua masurile care se impun”, a afirmat inspectorul scolar general adjunct, scrie Mediafax.ro.
Politistii au inceput si ei o ancheta in acest caz, profesorul de sport fiind cercetat pentru purtare abuziva.

deak zoltan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005834 (s)