News Flash:

Reteta care iti lasa gura apa! Cea mai buna reteta de Pui Kiev!

21 Mai 2017
925 Vizualizari | 0 Comentarii
pui kiev
Continuam calatoria culinara si ajungem in Ucraina de unde invatam cea mai buna reteta de PUI KIEV de la maestrii bucatari. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru a gati acest preparat: 150 de grame de unt, 2 catei de usturoi, 2 linguri de patrunjel foarte bine maruntit, 1 caserola de piept de pui CocoRico, 200 de grame de pesmet, 100 de grame de faina, 2 oua, ulei, sare, piure ca si garnitura si legume crude pentru decor, scrie sanatatea.ro. Mod de preparare: Pune unt, usturoi maruntit si patrunjel intr-un bol si amesteca pana ce devine o pasta. Asezoneaza cu sare si piper. Pune la frigider pentru o ora. Taie pieptul de pui astfel incat sa fie gata pentru umplutura. Umple pieptul de pui cu aceasta. In farfurii diferite toarna pesmet – asezonat cu sare si piper; faina si ouale batute. Inmoaie carnea in faina, apoi in ou si la final in pesmet. Intr-o tigaie prajeste pieptul de pui pe ambele parti timp de 2, 3 minute. Pune la cuptor pentru 20 de minute. Serveste cu piure de cartofi si legume. 

culinara pui kiev
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004697 (s)