News Flash:

Zodia care se hraneste cu suferinta celorlalti

20 Mai 2017
967 Vizualizari | 0 Comentarii
astronomy
In timp ce nativii unei zodii sunt plini de compasiune cand ii vad pe ceilalti in suferinta, exista o zodie care se bucura atunci cand altora le este rau.

Acest nativ adora sa fie in centrul atentiei, iar suferinta celorlalti nu il misca deloc uneori. De multe ori este considerat fara suflet de catre cei din jur. Acestia ii reproseaza uneori ca ar putea sa aiba mai multa compasiune.

Pentru ca simte imediat suferinta celor din jur, nu se teme sa arate ca se bucura sa ii vada cu ochii in lacrimi. In acel moment, acest nativ realizeaza ca este deasupra tuturor si ca nimic nu il poate dobori.

Nativul acestei zodii vede suferinta ca pe un motiv de bucurie

Greselile si necazurile celorlalti sunt un motiv de bucurie pentru Sagetator. Isi da seama ca are timp sa profite de slabiciuni si sa iasa in evidenta.

Pentru ca nu face tot timpul constient acest lucru, acest nativ este acceptat din grup. Fiindca ii este teama sa nu pateasca aceleasi lucruri nefaste, nativul zodiei Sagetator se fereste de lucrurile periculoase. Spre deosebire de alte zodii, acest nativ simte pericolul de la un kilometru. Se departeaza rapid de orice situatie periculoasa si se bucura pentru ca are aceasta aptitudine.

Chiar daca ar putea parea o zodie de care ceilalti ar trebui sa stea departe, nativul zodiei Sagetator are si momente cand sufera sincer pentru ceilalti. Se implica sa ii ajute si face orice ca sa fie de ajutor.

Un moment de cumpana in viata cuiva il trezeste la realitate si il face sa realizeze ca viata nu este mereu asa cum si-ar dori. Doar in acel moment renunta la atitudinea de superioritate si isi deschide inima. Pana atunci, se bucura de viata si de suferintele din jur.

zodie rau compasiune lacrimi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006201 (s)