Continuam calatoria
culinara si ajungem in Ucraina de unde invatam cea mai buna reteta de
PUI KIEV de la maestrii bucatari. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru a gati acest preparat: 150 de grame de unt, 2 catei de usturoi, 2 linguri de patrunjel foarte bine maruntit, 1 caserola de piept de pui CocoRico, 200 de grame de pesmet, 100 de grame de faina, 2 oua, ulei, sare, piure ca si garnitura si legume crude pentru decor, scrie sanatatea.ro. Mod de preparare: Pune unt, usturoi maruntit si patrunjel intr-un bol si amesteca pana ce devine o pasta. Asezoneaza cu sare si piper. Pune la frigider pentru o ora. Taie pieptul de pui astfel incat sa fie gata pentru umplutura. Umple pieptul de pui cu aceasta. In farfurii diferite toarna pesmet – asezonat cu sare si piper; faina si ouale batute. Inmoaie carnea in faina, apoi in ou si la final in pesmet. Intr-o tigaie prajeste pieptul de pui pe ambele parti timp de 2, 3 minute. Pune la cuptor pentru 20 de minute. Serveste cu
piure de cartofi si legume.
Comentarii (0)